Mergi direct la conținut »
Gigi Becali și-a plătit, în sfârșit, o datorie infimă! Se laudă cu averea lui, dar a uitat de niște amărâți. ”De noi și-a bătut joc”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali și-a plătit, în sfârșit, o datorie infimă! Se laudă cu averea lui, dar a uitat de niște amărâți. ”De noi și-a bătut joc”

Gigi Becali și-a plătit, în sfârșit, o datorie infimă! Se laudă cu averea lui, dar a uitat de niște amărâți. ”De noi și-a bătut joc”

Gigi Becali și-a pătit, în sfârșit, o datorie infimă! Se laudă averea lui, dar a uitat de niște amărâți. ”De noi și-a bătut joc”. Gigi Becali, personajul care de atâția ani se laudă pe unde poate cu milioanele lui de euro, și-a plătit în sfârșit o datorie infimă.

Alex Chipciu a plecat vara trecută de la Steaua la Anderlecht contra sumei de 3 milioane de euro și, de atunci, amărâții de la FC Brașov, club care se zbătea în chinurile insolvenței și ale falimentului, a așteptat ca latifundiarul să-și achite procentul infim de 180.000 de euro, sumă reprezentând procentul de 10 la sută prevăzut în contractul transferului lui Chipciu de la Brașov la Steaua. Suma inițială era de 375.000 de euro, din care a achitat ceva cu „țârâita”

Gigi Becali și-a pătit, în sfârșit, o datorie infimă. Cu banii datorați nu i-ar fi plătit nici salariul lui Budescu

Dar a mai rămas un „rest” de 180.000 de euro. Cu 180.000 de euro, Gigi Becali nu plătește nici măcar salariul lui Budescu pentru un an (n.r. – acesta are 240.000 de euro pe an), dar pentru „stegari”, care jucau de „plăcere” sau pentru angajații clubului, neplătiți cu lunile, acești bani ar fi fost mană cerească. 

„Gigi Becali spune că e credincios, dar de noi şi-a bătut joc. L-au ajuns blestemele noastre şi nu a cîştigat titlul. Dumnezeu nu a fost cu Becali!”, se văitau brașovenii.

Șefii de la FC Brașov s-au chinuit să termine campionatul trecut, iar Cornel Țălnar și Florentin Petre, foștii antrenori, au făcut chiar temenele pe la Palat, pentru ca Becali să catadicsească să-și achite datoria, a anunțat monitorulexpres.ro.

La finalul săptămânii trecute, FC Brașov a primit cei 180.000 de euro după care „stegarii” au plâns un an. Brașovenii mai trebuie să mai primească 50.000 de euro și de la Anderlecht, bani reprezentând taxa de solidaritate.

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”
Recomandări

Un pastor din Suceava decedat și îngropat pe 26 martie cu COVID-19 nu e raportat printre cele 40 de decese. DSP: „Spitalul nu a transmis încă lista oficială a decedaților”

 

Cu aceşti bani în cont, administratorul judiciar Mihaela Bocea şi administratorul special Vasile Dochiţa vor face plăţi restante către jucători, antrenori, angajaţi şi creditori. 

FC Brașov, club cu o vechime de 80 de ani, nu s-a înscris în noul sezon al Ligii 2 și așteaptă resemnat falimentul care se va pronunța în luna septembrie. Între timp, la Brașov AS Steagu Roșu, înființată în 2010, și FC SR, club ale cărui baze s-au pus anul acesta, se luptă pentru dreptul de a câștiga dreptul de a duce mai departe gloria „stegarilor”.

CITEȘTE ȘI: 

Mesajul sfâșietor al lui Cristi Brancu după moartea Denisei Manelista. Cuvintele lui îți dau fiori reci pe șira spinării

Close
Închide
  Close