Mergi direct la conținut »
Gigi a înregistrat la OSIM denumirea ”Fotbal Club Sporting Becali”! Ce altă denumire ar mai putea Steaua din vară
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi a înregistrat la OSIM denumirea ”Fotbal Club Sporting Becali”! Ce altă denumire ar mai putea Steaua din vară

Gigi a înregistrat la OSIM denumirea ”Fotbal Club Sporting Becali”! Ce altă denumire ar mai putea Steaua din vară

Gigi a înregistrat la OSIM denumirea ”Fotbal Club Sporting Becali”! Gigi Becali a înregistrat două noi denumiri la OSIM pe care echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf le-ar putea purta după ce decizia Curții de Apel în privința numelui va deveni definitivă.

De Octavian Cojocaru,

UPDATE: Se va numi Sport Bucureşti. Nu ne jucăm cu Steaua aşa, nu îi spunem Stelei Becali. Nu spunem echipei de fotbal numele nostru. Ea va rămâne Steaua în vecii vecilor, amin! Poţi să iei orice, dar palmaresul şi istoria nu poţi să le iei. Ea se numeşte Sport Bucureşti, dar va rămâne mereu Steaua. Am făcut o cerere la Registrul Comerţului şi am spus că din iunie vrem să schimbăm numele în Sport Bucureşti„, a declarat Gigi Becali astă-seară.

….

Gigi a înregistrat la OSIM denumirea „Fotbal Club Sporting Becali”, dar și numele „Fotbal Club Sporting București”. Cum ar da-o, e tot o aroganță la adresa lui Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, care a anunțat că va cere instanței să interzică inclusiv „FCSB” lui Becali, pentru a nu se confunda cu Steaua.

Gigi a înregistrat la OSIM denumirea ”Fotbal Club Sporting Becali”: i-a promis lui Ilie Dumitrescu altceva

Gigi a înregistrat la OSIM denumirea ”Fotbal Club Sporting Becali”. Asta deși, cu câteva zile în urmă, îi promisese lui Ilie Dumitrescu că nu va înregistra numele „Sporting”. Ilie Dumitrescu a menționat, de mai multe ori, că, indiferent de deciziile tribunalelor, „Steaua actuală este Steaua, indiferent ce nume va purta”. Ilie Dumitrescu i-a cerut să nu înregistreze Sporting, pentru că mai sunt multe „Sporting” în lume și s-ar crea confuzie. „Ilie, fiindcă tu ești cu mine, îți promit că n-o să înregistrez Sporting. Sau, dacă o să înregistrez, n-o să-l folosesc!”.

Este probabil o premieră mondială ca un club să poarte numele patronului în viață. 

Close
Închide
  Close