De Madalina Ciodaru Burada,

„Sportivii vor beneficia de pregătire suplimentară de specialitate la disciplinele la care nu au promovat în sesiunea specială a examenului de Bacalaureat, respectiv limba şi literatura română şi geografie”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), potrivit Mediafax.
Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri a fiecărei săptămâni aceştia vor fi pregătiţi câte o oră la limba şi literatura română, iar în zilele de marţi şi joi, câte o oră la geografie.
După întoarcerea de la Jocurile Olimpice, gimnaştii vor continua pregătirea la cele două discipline cu un program de pregătire intensiv, urmând să susţină examenul de bacalaureat în sesiunea din august-septembrie 2012.
Potrivit rezultatelor finale publicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău, 35 la sută dintre cei 877 de elevi sportivi care au participat în acest an la sesiunea specială a bacalaureatului au fost declaraţi „admişi” după susţinerea examenului în perioada 21-31 mai.
Din totalul celor 880 de candidaţi înscrişi, la examen s-au prezentat 877, iar 300 dintre ei au fost declaraţi admişi, înainte de rezolvarea contestaţiilor. Un număr de 106 candidaţi au reuşit să promoveze probele de examen, însă nu au obţinut media 6.00, necesară pentru a trece examenul.
Din examen au fost eliminaţi 25 de candidaţi, care au fost prinşi având asupra lor fiţuici sau telefoane mobile.
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Octavian Morariu, s-a declarat surprins de numărul mare de candidaţi din această sesiune şi a cerut „o investigaţie”, în condiţiile în care, a precizat el, la Centrele Naţionale Olimpice pentru Pregătirea juniorilor activează doar 108 sportivi cu vârsta de bacalaureat.
 

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci