MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2017 17:58 , de Octavian Cojocaru

Golubovici și-a găsit echipă după ce și-a reziliat contractul cu Steaua! Pleacă azi în cantonament

Distribuie

Golubovici și-a găsit echipă după ce și-a reziliat contractul cu Steaua! Pleacă azi în cantonament cu noua lui echipă, tot din Liga 1.

Bosniacul Bojan Golubovici a fost adus în vara trecută la cererea expresă a lui Mihai Stoica, dar a fost o dezamăgire cruntă, reușind un singur gol, într-o partidă cu FC Zurich, din grupele Ligii Europa. Jucătorul bosniac a vrut să plece din decembrie, dar și-a cerut salariile. 

„E adevărat, am reziliat cu Mitrea și Golubovici', a recunoscut azi Gigi Becali. Mitrea a plecat la AEL Limassol, iar Golubovici a revenit la CSM Poli Iași, echipa de unde venise în vară la Steaua.

Golubovici și-a găsit echipă: pleacă azi în cantonament

Golubovici n-a stat nici o singură zi „șomer'. El a negociat și s-a înțeles cu CSM Poli Iași. 

Jucătorul de 33 de ani a ajuns la un acord de principiu cu moldovenii, astăzi, la ora 18:00 urmând a pleca împreună cu președintele lui CSM Poli Iași în Antalya. Acolo, cele două părți vor parafa noua înțelegere, după ce vor fi pus la punct ultimele detalii. 

Golubovici va semna cu fosta sa echipă pentru un an și jumătate și va încasa același salariu ca cel pe care-l primea înainte de transferul la Steaua, adică în jur de 5.000 de euro.

Golubovici a evoluat în 61 de partide pentru Poli Iași și a marcat 17 goluri, dar le-a oferit colegilor și 5 pase de gol.

Bosniacul a semnat cu roș-albaștrii din postura de jucător liber de contract, după ce înțelegerea cu moldovenii îi expirase. Pe lângă Steaua și CSM Poli Iași, Golubovici a mai evoluat la Ceahlăul, RNK Split, NK Medjimurje și Sonderjyske.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii