MENIU CAUTĂ

Goran Djuricin, după FCSB – Rapid Viena 2-1: ”Țin să-i mulțumesc lui Vlad!”

Distribuie

Goran Djuricin, după FCSB - Rapid Viena 2-1: ”Țin să-i mulțumesc lui Vlad!”.

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după 2-1, la București, cu Rapid Viena. În tur, austriecii se impuseseră cu 3-1.

Eroul negativ al meciului a fost portarul Andrei Vlad, care, la 2-0, a scos aiurea un balon care ieșea în aut de poartă, mingea fiind apoi trimisă în poartă de austrieci.

Antrenorul Goran Djuricin, care nu se află în grațiile suporterilor lui Rapid Viena, a explodat de bucurie, după meci.

Întrebat dacă se aștepta ca Vlad să îi facă un astfel de ”cadou”, Djuricin a precizat: ”Nu, nu m-am gândit. Țin să îi mulţumesc pe această cale, însă am avut şi noi două ocazii singuri cu portarul, aşa că pot spune că a fost just”. 

”În prima repriză am resimţit din plin presiunea publicului, nu am reuşit să ţinem de minge aşa cum ne-am dorit, am jucat cu teama, s-a văzut frica din jocul nostru, am fost nervoşi. Aşa cum ne aşteptam, FCSB a pus o presiune foarte mare, a jucat cu mingi lungi, iar noi încercam mereu pe mingea a doua să recuperăm. S-a îmtâmplat până într-un moment nefericit, când FCSB a făcut 2-0. La pauză ne-am vorbit, am spus că trebuie să revenim fără frică, să jucăm cât de bine putem, să nu mai facem acel tiki-taka în defensivă pe care îl făceam şi uite că am reuşit, ne-am creat ocazii şi pot spune că a fost cea mai frumoasă  înfrângere din cariera mea”, a mai declarat Goran Djuricin.


Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica

Citește mai multe despre Liga Europa și rapid viena pe Libertatea.

Comentarii