Prezența cvintuplului campion mondial la snooker, Ronnie OSullivan, la București, a provocat un schimb de amabilități cu mare fotbalist român Gică Hagi.

„Nu eu sînt geniul, ci Hagi! Bineînţeles că-l ştiu. Hagi a fost uriaş, mă uitam la meciurile sale la Cupa Mondială, era un jucător fantastic. Era un geniu. Spre deosebire de el, eu nu mă pot numi un geniu”, a declarat O’Sullivan la București despre fostul căpitan al naționalei.

La rândul său, Gică Hagi, a precizat: „Îl știu şi eu pe Ronnie. Am mai jucat şi eu biliard, mă uit, dar nu sunt aşa de precis cum e el. Dar dădeam şi eu niște lucruri de-astea. Cum e biliardul e şi fotbalul. Trebuie să ştii geometrie, de tangente, totul legat de geometrie.

Trebuie să te orientezi în spaţiu, unde se uneşte unul cu altul, cum ajunge bila, dacă dai o pasă în adâncime, cum se uneşte…”. 

Ronnie OSullivan și Stuart Bingham au delectat iubitorii de snooker din România cu două meciuri demonstrative spectaculoase.

Fani cu lacrimi de bucurie în ochi, „I Love You Ronnie”, „I Love You Stuart”, Trofeul de Campion Mondial adus de campionul en-titre Stuart Bingham pentru fanii din România și un snooker genial.

S-a scris istorie la București în cele două zile de meciuri demonstrative susținute de campionii Ronnie OSullivan și Stuart Bingham.

Fost șef al IPJ Vaslui, 3 ani de închisoare după ce a cerut subalternilor să scutească de amendă doi pensionari care au traversat neregulamentar
Recomandări
Fost șef al IPJ Vaslui, 3 ani de închisoare după ce a cerut subalternilor să scutească de amendă doi pensionari care au traversat neregulamentar

Legendele snooker-ului mondial au jucat în fața iubitorilor de snooker din România, cu promisiunea că se vor întoarce curând, la Campionatul European de Snooker organizat în București în octombrie 2016.

Ronnie O’Sullivan și Stuart Bingham au jucat duminică purtând pe vestă ‪#‎Colectiv. Cei doi campioni au fost duminică la Colectiv unde au aprins lumânari și și-au adus omagiul.

Fanii Snooker Titans au participat în număr mare și la sesiunea de autografe susținută duminică de OSullivan și Bingham.