Mergi direct la conținut »
Honduarianul Costly a plecat de la Vaslui după un episod incredibil: a fost prins la nevasta altuia! ”L-a dezbrăcat, l-a bătut, l-a amenințat cu pistolul la tâmplă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Honduarianul Costly a plecat de la Vaslui după un episod incredibil: a fost prins la nevasta altuia! ”L-a dezbrăcat, l-a bătut, l-a amenințat cu pistolul la tâmplă”

Honduarianul Costly a plecat de la Vaslui după un episod incredibil: a fost prins la nevasta altuia! ”L-a dezbrăcat, l-a bătut, l-a amenințat cu pistolul la tâmplă”

Honduarianul Costly a plecat de la Vaslui după un episod incredibil: a fost prins la nevasta altuia! ”L-a dezbrăcat, l-a bătut, l-a amenințat cu pistolul la tâmplă”.

Hondurianul Carlo Costly, care venise în ianuarie 2010 la Vaslui, dar a dispărut dintr- dată, după ce a jucat 13 meciuri și a înscris 4 goluri pentru „galben-verzi”. Acesta a plecat din România, după ce a fost prins de bărbatul amantei sale, bătut, umilit și amenințat, a dezvăluit „Gazeta Sporturilor”.

Într-o emisiune radio din țara sa natală, a declarat că nu se întoarce la Vaslui din cauza finanțatorului Adrian Porumboiu: „Nu mă voi întoarce acolo, Vasluiul este un oraș periculos, iar Porumboiu m-a tratat pe mine şi pe ceilalţi jucători ca şi cum am fi sclavi”.

Honduarianul Costly a plecat de la Vaslui după un episod incredibil: „I-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară”

Impresarul român care l-a adus pe Costly la Vaslui, Mugurel Ilisei, a povestit în exclusivitate pentru Gazetă adevăratul motiv al dispariției fotbalistului din Liga 1:

“Costly nu a mai venit în România din cauza unui episod pe care lumea nu-l știe. Avea o legătură amoroasă cu o româncă, soția sau prietena unui om de afaceri din Vaslui căruia i se spunea «Grecu’».

Se ducea mereu la aia. Grecu’ ăsta s-a prins că e ceva în neregulă și a pus camere video. L-a văzut când a venit și s-a dus peste ei. L-a dezbrăcat în pielea goală, i-a pus pistolul la tâmplă și i-a spus că dacă îl mai prinde în Vaslui, îl omoară.

Vica Blochina a făcut anunțul despre relația cu Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat cu soția lui
Recomandări

Vica Blochina a făcut anunțul despre relația cu Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat cu soția lui

Costly a plecat imediat. De aia nu s-a mai întors în România”.

Un alt om aflat în club la acea vreme a confirmat povestea lui Ilisei, sub protecția anonimatului, adăugând câteva detalii:

“«Grecu’» ăsta era chiar grec. Avea vreo 160 de kilograme, niște stații de motorină prin județ și relații cu tot felul de interlopi. Într-o noapte, i-a prins pe Costly și pe Wesley cu femeia lui, o puștoaică.

Wesley a reușit să fugă, dar pe Costly l-a dezbrăcat complet, l-a bătut, l-a amenințat și l-a aruncat afară. Ăsta nu a apucat decât să-și ia chiloții pe el. Nu și-a mai recuperat nicio haină, nimic.

Cu fața tumefiată, a plecat a doua zi direct la aeroport și dus a fost. A mai venit o dată în România pentru că avea un cont la BCR. Și-a scos banii și a plecat”.

Contactat de Gazetă, Adrian Porumboiu s-a rezumat să spună: “Costly a aruncat-o pe mine, dar nu a avut nicio problemă cu mine”.

După Vaslui, Costly (34 de ani) a mai jucat la Atlas, Houston Dynamo, Veria, Guizhou Zhicheng, Real Espana, Gaziantep și Club Deportivo Olimpia. În 2014 a înscris pentru Honduras în meciul cu Ecuador, de la Mondialul din Brazilia.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ De la bal, la spital! Adrian Minune a ajuns la Camera de gardă după ce a fost mușcat de un picior

 

 
 
Close
Închide
  Close