Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase are o nouă iubită. "Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?"
Sport Libertatea > Sport > Ilie Năstase are o nouă iubită. "Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?"

Ilie Năstase are o nouă iubită. „Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?”

Fostul campion la tenis Ilie Năstase ar avea o nouă iubită. Acesta a făcut declarații despre viața sa din acest moment.

De Dana Aramă,

Ilie Năstase se află în divorț cu Brigitte Sfăt. Acum fiecare încearcă să-și vadă de viața sa. Dacă Brigitte Sfăt are un nou iubit, cu care și-a făcut vacanța în Turcia, nici fostul ei partener de viață nu pare să stea pe loc.
Potrivit spynews.ro, Ilie Năstase, în vârstă de 72 de ani, ar avea o nouă iubită. Fostul jucător de tenis a fost surprins în timp ce se săruta cu o domnișoară.
Despre cea  considerată noua sa cucerire a făcut declarații Ilie Năstase pentru sursa mai sus-menționată.

„Am sărutat-o? Eu credeam că ea m-a sărutat pe mine. Eu am fost înainte cu mai multe domnişoare, nu ştiu care este ultima cu care am fost. Arăta bine, nu? Eu mă încurc cu femei urâte?! Dânsa este şoferiţa mea. Am angajat-o şoferiţă, că eu nu am voie să conduc pentru că eu nu am permis…
După poze vă daţi seama dacă este iubită sau şoferiţă. O fi iubită, nu ştiu. Poate şi mai mult o să fie, nu ştiu.

Divorţul este peste o lună. În momentul în care cineva bagă divorţ, nu mai ai nicio treabă. Dar pe soţia mea aţi văzut-o că e prin Turcia cu un iubit? Eu ce să fac? Să stau ca prostul pe aici să mă uit?! Eu nu prea pot la vârsta mea să fac nimic, doar să ţin pe cineva de mână, cel mai mult pot să sărut pe cineva.

Eu nu pot să fac nimic, mi-a trecut timpul. Doar pot să admir o domnişoară şi să fiu drăguţ cu ea, atât. Mie îmi place ca eu să fiu cele care ia legătura cu ele, nu ele.

Ne-am văzut o dată. Dacă eu mă văd cu o persoană asta nu înseamnă că e iubitul sau iubita mea. Ne-am sărutat prieteneşte. N-am mai sărutat pe buze de…ăhăăă, demult”, a afirmat Ilie Năstase.


Citește și: FOTO/ Ce nu s-a văzut la parada de Ziua Marinei. Zeul Neptun n-a mai ajuns pe uscat!


 

Close
Închide
  Close