Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / Imagini fabuloase de la petrecerea privată organizată după calificarea în semifinalele Fed Cup. Halep: ”Să ne udați!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > VIDEO EXCLUSIV / Imagini fabuloase de la petrecerea privată organizată după calificarea în semifinalele Fed Cup. Halep: ”Să ne udați!”

VIDEO EXCLUSIV / Imagini fabuloase de la petrecerea privată organizată după calificarea în semifinalele Fed Cup. Halep: ”Să ne udați!”

Victoria perechii Begu - Niculescu a declanșat fiesta în tabăra tricoloră. La hotel în care a fost cazată delegația României, sportivele, antrenorii și conducerea federației s-au bucurat necenzurat.

De Daniel Conțescu,

Maestrul de ceremonii a fost Stere Halep, nelipsit din deplasări. Tatăl liderului României a văzut meciurile dintre fani. La hotel, cu gesturi larg, i-a chemat pe toți la petrecere. 

De cum a văzut-o, a luat-o în brațe pe Monica Niculescu, sufletul echipei de dublu. La rândul ei, Monica a țopăit de bucurie.

Rolul de barman l-a interpretat George Cosac, președintele federației.

Simona Halep a dat tonul la distracție: „Să ne udați!”.

Căpitanul nejucător Florin Segărceanu s-a conformat și a destupat o sticlă de șampanie cu care a stropit pe toată lumea din jur. 

România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, după ce a învins echipa Cehiei, scor 3-2. În semifinale, Halep&co vor întâlni Franța, partidele urmând să se desfășoare în Hexagon, într-un oraș ce va fi stabilit ulterior, 20 și 21 aprilie.


Citește și:

Close
Închide
  Close