MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2014 13:00

CM 2014 / Fotografii din copilărie cu cei mai valoroși fotbaliști ai lumii

Distribuie

Presa din lumea întreagă a intrat în posesia pozelor cu primele legitimații de fotbaliști a vedetelor de la  Campionatul Mondial din Brazilia.

Leo Messi (26 ani) și-a început junioratul la formația argentiniană Newsell’s Old Boys, iar la vârsta de 12 ani a fost achiziționat de Barcelona. Este considerat cel mai valoros jucător în activitate. Messi a evoluat pentru naționala Argentinei în 88 de jocuri și a înscris de 40 de ori.

Leo Messi

Neymar (22 ani) a început să practice fotbalul la vârsta de 7 ani la Portuguesa Santista, iar la 11 ani a fost achiziționat de Santos, unde a evoluat până în 2013. În prezent joacă la Barcelona și este considerat unul dintre cei mai talentați jucători brazilieni. Pentru național „Selecao”, Neymar a jucat de 51 de ori și a înscris 33 de goluri.

Neymar

Mesut Ozil (25 ani) evoluează la Arsenal. Neamțul a debutat în fotbal la 7 ani când se antrena la Westfalia 04 Gelsenkirchen. La vârsta de 18 ani a semnat cu Shalke 04 primul contract de jucător profesionist. Între timp a mai evoluat pentru Werder Bremen și Real Madrid. În tricoul naționalei Germaniei, Ozil a jucat în 57 de meciuri și a marcat de 17 ori.

Metus Ozil

Arjen Robben (30 ani) a început fotbalul la Bedum, la vârsta de 5 ani. În 1996 s-a transferat la echipa de juniori a lui Groningen unde a jucat 4 ani. În prezent este legitimat la Bayern Munchen. Robben a evoluat pentru naționala Olandei în 77 de partide și a marcat 26 de goluri.

Arjen Robben

Cristiano Ronaldo (29 ani) și-a început junioratul la Andorinha când avea 11 ani. Fotbalul mare l-a început la Sporting unde a evoluat un sezon, până în 2003. În prezent joacă la Real Madrid. Pentru naționala Portugaliei, Ronaldo a evoluat în 112 meciuri și a înscris 49 de goluri.

Cristiano Ronaldo

Citește mai multe despre Arjen Robben, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar, Mesut Ozil și portar pe Libertatea.

Comentarii