MENIU CAUTĂ
, de Mihai Toma

În deschiderea zilei Steaua 86 la Cheile Grădiștei, într-un meci demonstrativ, naționala artiștilor a remizat cu naționala jurnaliștilor

Distribuie

În avanpremiera zilei ”Steaua 86” la Cheile Grădiștei, naționala artiștilor fotbaliști, dublă campioană mondială (Artists Footsal 2015, World Cup 2014), a remizat, într-un meci demonstrativ, cu naționala ziariștilor, triplă campioană olimpică, 2-2 (1-1).

Meciul, desfășurat în Sala Polivalentă de la Cheile Grădiștei și urmărit, printre alții, de foștii campioni europeni din 1986 – Gabi Balint, Miți Majearu, Toni Weiszenbacher, a fost arbitrat de Florin Chivulete și s-a disputat pe durata a două reprize de 30 de minute. Deși s-au bătut 16 penalty-uri, nu s-a putut face o departajare, așa că ”centralul” a fluierat finalul nedecis al partidei!

Pentru artiști, din rândul cărora s-au distins fostul fotbalist al Petrolului și al Rapidului Daniel Chiriță (antrenor-jucător), marcatorul unui gol, sau fostul stelist Marius Mitu, a fost o încălzire pentru meciul de joi după amiază cu Steaua 86. Pentru ”presari” a marcat o ”dublă” Alex Chiriță, fiul lui Daniel.

În echipa jurnaliștilor, au evoluat Vicențiu Mihaiu, Iulian Anghel (Adevărul), Mihai Toma (Libertatea), Romeo Chiriac (APS), Mihnea Totann (FRF), Liviu Hagieșteanu (B1), Cătălin Cârnu (Radio România), Claudiu Stoica (Telekom), Cristi Vlad (DigiSport) ori Cătălin Oprișan (Antena 1).

DSCN0196

DSCN1173 DSCN1174 DSCN1175 DSCN1176

Joi, la Cheile Grădiștei, vor avea loc șase meciuri de futsal, după următorul program
Ora 11.00: Naționala jurnaliștilor – Naționala artiștilor 2-2
Ora 15.00: Sponsori – Steaua Old-Boys
Ora 15.45: Cheile Grădiștei – Naționala jurnaliștilor
Ora 16.30: meci demonstrativ de copii
Ora 17.00: Steaua 86 – Naționala artiștilor (sport.ro)
Ora 18.00: Naționala artiștilor – All Star Team

De asemenea, legendele Stelei vor fi disponibile pentru interviuri. Ienei, Weiszenbacher, Duckadam, Pistol, Radu II, Bărbulescu și Majearu, de la 15.30, Boloni, Stoica, Bumbescu, Balint, Lăcătuș, Belodedici, Iordănescu, de la 16.00.

Citește mai multe despre Cheile Gradistei și Steaua pe Libertatea.

Comentarii