Mergi direct la conținut »
Incredibil cum s-a transformat fosta soție a fotbalistului Ioan Timofte. Cum arată acum Silvia Pop | FOTO Galerie foto
17imagini
Sport Libertatea > Sport

Incredibil cum s-a transformat fosta soție a fotbalistului Ioan Timofte. Cum arată acum Silvia Pop | FOTO

Silvia Pop a fost ani de zile în centrul atenției. A fost căsătorită cu fostul mare fotbalist Ioan Timofte și s-a iubit și cu Adrian Cristea.

De Dana Aramă,

Născută la Timișoara într-o familie modestă, Silvia Pop s-a văzut nevoită, după absolvirea liceului, să urmeze cursurile Academiei de Studii Economice pentru a-și asigura o meserie de viitor, deși visa la o carieră în televiziune. Silvia a tras tare pe învățătură, astfel că în ultimul an de facultate a obținut o bursă Socrate Erasmus în Italia, la Universitatea de Studii din Trento. Din Peninsulă, tânără a plecat la New York, unde s-a înscris la masterat în finanțe și administrație.

Paralel, lucra că model, meserie care i-a permis să frecventeze același anturaj cu cel al legendelor de la Hollywood, Robert De Niro sau Jennifer Lopez. Când viață îi era mai dragă în America și se gândea serios să urmeze mult-doritele cursuri de actorie, Silvia l-a cunoscut pe Ioan Timofte, cel care avea să-i schimbe destinul.  Se întâmpla în luna decembrie a anului 2003, când Silvia s-a întors în orașul natal, Timișoara, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familia să.

Aici, un fost profesor de facultate i l-a prezentat pe Ioan Timofte, fotbalist consacrat a cărui carieră se derulase în ultimii 9 ani în Portugalia, la echipele de top FC Porto și Boavista. A urmat o perioadă de o luna în care Silvia s-a văzut zilnic cu Timofte, după care s-a întors la New York.

Divorțat de prima sa soție de origine portugheza, Timofte s-a îndrăgostit nebunește de Silvia, pe care a sunat-o neîncetat timp de 3 luni, până a convins-o să lase America și să se întoarcă în țara pentru a deveni soția lui. Căsnicia celor doi nu a durat foarte mult, după doar un an și patru luni cei doi divorțând.

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”
Recomandări

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”

 

“Tim (n.red. Ioan Timofte) e un om foarte bun, dar la fel ca majoritatea bărbaților din România crede că într-o căsnicie doar femeia trebuie să facă sacrificii sau compromisuri. Așa repede cum m-a luat de soție, a renunțat la mine. Putea să facă ceva pentru a mă ține lângă el, dar nu a știut, mai ales că eu am venit tocmai din New York pentru el. Tim nu a renunțat la nimic din ceea ce era viața lui pentru căsnicia noastră”, explica ea.

Ulterior, blonda a avut și o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea.

“Eu cred că dacă o relaţie nu merge, înseamnă că eşti singur în doi”, spunea ea la acea vreme.

De câțiva ani, Silvia Pop a decis să părăsească România. A ajuns la Dubai, la Barcelona, iar acum locuiește la New York.

S-a implicat în numeroase afaceri, de la imobiliare la distribuire de haine second-hand.

Silvia Pop a trecut și prin transformări de look, fiind transformată față de cum era înainte să părăsească meleagruile natale. Arată extraordinar de bine. Imaginile cu ea în costum de baie fac furori pe rețele de socializare. Arată foarte bine, are un trup cu forme care atrag toate privirile și radiază de fericire, semn că toate îi merg din plin.


Citește și: VIDEO | Țăranii români habar n-au ce sărbătoare e Halloween, dar scot bani buni de pe urma ei


 

Close
Închide
  Close