MENIU CAUTĂ

Ionuț Radu a avut un discurs senzațional în vestiar înainte de meciul cu Bosnia: ”Băieți, ascultați-mă ce vă spun acum!”

Distribuie

Ionuț Radu a avut un discurs senzațional în vestiar înainte de meciul cu Bosnia: ”Băieți, ascultați-mă ce vă spun acum!”.

Căpitanul naționalei de tineret a României, portarul Ionuț Radu, a arătat ce înseamnă un adevărat lider, prin discursul mobilizator pe care l-a avut în vestiar, înaintea meciului de ieri cu Bosnia, câștigat de tricolorii mici cu scorul de 2-0.

FRF a postat un filmuleț cu discursul portarului.

„Băieți, ascultați-mă ce vă spun acum. Intrăm temperați, concentrați, nu răspundem provocărilor, nu ne ajută cu nimic. Concentrați cu toții până la finalul meciului! Am vazut cu toții la meciul cu Portugalia ce putem obține fiind o echipă și luptând până la ultima secundă.

„Doar noi am crezut în noi”

Suntem la 90 de minute de a face ceva important. Ar fi păcat să dam cu piciorul. Gândiți-vă că la început nu a crezut nimeni in noi. Doar noi am crezut. Depindem de noi, e un singur obiectiv. Din meciul ăsta ieșim învingători. Ieșim afară și luăm ce merităm.

Dacă arbitrul dă 10 minute de prelungiri, 10 minute jucăm cu aceeași mentalitate ca în meciul cu Portugalia”, a fost discursul lui Radu, publicat pe pagina oficială de Facebook a Federației la finalul meciului.


Citește și REPORTAJ/ Fără mâini și picioare, dar învață la o școală obișnuită. Lecția de viață a unei fetițe orfane din Vaslui

Citește mai multe despre Ionuț Radu, Bosnia, căpitan, discurs, portar și Romania pe Libertatea.

Comentarii