MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 17:00

Irina Deleanu, sexy la 42 de ani. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică este cea mai frumoasă conducătoare din sportul românesc

Distribuie

Irina Deleanu, sexy la 42 de ani. Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică este cea mai frumoasă conducătoare din sportul românesc.

Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, nu se mândreşte doar cu un palmares sportiv de invidiat, dar are toate atuurile pentru a fi considerată şi cea mai sexy şefă a unei federaţii sportive din ţara noastră. La cei 42 de ani ai săi, Irina arată impecabil. Iar asta se poate vedea cu ochiul liber.

Din când în când, Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică îşi postează pe pagina ei de socializare fotografii absolut superbe, demonstrând că este una dintre cele mai frumoase şi sexy şefe ale unei federaţii sportive.

Sportul pe care l-a practicat, stilul de viaţă, şi, nu în ultimul rând aspectul fizic impecabil, îi conferă dreptul a de fi desemnată o femeie sexy. Într-adevăr, se poate spune că Irina Deleanu are cu ce!

Loading...
Comentarii