MENIU CAUTĂ
, de Catalin Apostol

Donald Trump, despre jucătoarea de tenis Ana Ivanovici: “E cea mai frumoasă femeie din lume”

Distribuie

Ca orice bărbat, Donald Trump (70 de ani), președintele ales al SUA, are o slăbiciune pentru femeile frumoase. Miliardarul american este căsătorit cu Melania, un fost fotomodel, dar nu o consideră pe aceasta cea mai frumoasă femeie din lume. Pentru cel care va deveni șeful Casei Albe pe 20 ianuarie, cea mai frumoasă femeie din lume este jucătoarea de tenis Ana Ivanovici (29 de ani).

Donald Trump o admiră nespus pe Ana Ivanovici. Dezvăluirea a fost făcută de Ivan Dacici, fostul prim-ministru al Serbiei, care s-a întâlnit cu miliardarul american în 2013, pentru a discuta despre posibile investiții ale yankeului în țara lui. 

”Vreme de 15 minute, Trump a vorbit numai despre Ana Ivanovici. A spus că este nu doar cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume, ci și cea mai frumoasă femeie din lume. Cuvintele lui au fost «Este pur și simplu cea mai frumoasă femeie, pe care am văzut-o vreodată»”, a declarat Ivan Dacici, citat de cotidianul britanic Mirror.

Trump a întâlnit-o pe Ivanovici în 2014

Un an mai târziu, Donald Trump a avut ocazia să o întâlnească pe Ana Ivanovici. Sârboaica, pe atunci necăsătorită, a postat pe contul personal de Twitter o fotografie care o înfățișează alături de miliardarul american, însoțită de textul ”Întâlnire cu șeful”.

Donald Trump s-a căsătorit cu Melania, actuala lui soție, în 2005, iar Ana Ivanovici a devenit anul acesta soția fotbalistului german Bastian Schweinsteiger (32 de ani), mijlocașul lui Manchester United. De-a lungul timpului, Donald Trump a avut trei mariaje și mai multe relații controversate cu femeile.

Citește mai multe despre Ana Ivanovici și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii