Donald Trump o admiră nespus pe Ana Ivanovici. Dezvăluirea a fost făcută de Ivan Dacici, fostul prim-ministru al Serbiei, care s-a întâlnit cu miliardarul american în 2013, pentru a discuta despre posibile investiții ale yankeului în țara lui. 

“Vreme de 15 minute, Trump a vorbit numai despre Ana Ivanovici. A spus că este nu doar cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume, ci și cea mai frumoasă femeie din lume. Cuvintele lui au fost «Este pur și simplu cea mai frumoasă femeie, pe care am văzut-o vreodată»”, a declarat Ivan Dacici, citat de cotidianul britanic Mirror.

Donald Trump, despre jucătoarea de tenis Ana Ivanovici: “E cea mai frumoasă femeie din lume”Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Trump a întâlnit-o pe Ivanovici în 2014

Un an mai târziu, Donald Trump a avut ocazia să o întâlnească pe Ana Ivanovici. Sârboaica, pe atunci necăsătorită, a postat pe contul personal de Twitter o fotografie care o înfățișează alături de miliardarul american, însoțită de textul “Întâlnire cu șeful”.

INTERVIU EXCLUSIV. Reputatul profesor ruso-american de economie Oleg Itskhoki spune că Europa și SUA au calculat greșit, lăsându-i lui Putin un miliard de euro pe zi