De Paul Tecuceanu,

Incidentul a avut loc vineri, când sportiva și-a planificat o cursă cu bicicleta, pe o distanță de 130 de kilometri. Din nefericire, GPS-ul i-a sugerat acesteia o anumită rută, care contravenea normelor impuse în Belgia la acest moment. Astfel, jucătoarea de tenis a trecut granița și a ajuns, pentru o scurtă perioadă, în Olanda.

Pentru că a încălcat legea, Kirsten Flipkens a primit o amendă de 250 de euro. Sportiva susține că nu și-a dat seama că a trecut granița.

„GPS-ul mi-a ales o rută de 130 de kilometri, iar în momentul în care am văzut că sunt în Olanda, am intrat pe cel mai scurt drum pentru a mă întoarce în Belgia. Polițiștii erau la o distanță de un kilometru. Au venit imediat cu sirenele și m-au tratat ca pe o infractoare”, a declarat, pentru sursa citată, Kirsten Flipkens.

Jucătoarea de tenis susține că legea respectivă nu se aplică în același mod tuturor persoanelor.

„15 minute mai târziu, un alt ciclist, pe care îl cunoșteam, mi-a spus că el a primit doar un avertisment verbal, după ce a trecut granița prin același loc. Să înțeleagă asta cine poate!”, a scris pe contul său de Twitter sportiva.

Născută în orașul belgian Geel, Kirsten Flipkens a atins cea mai bună clasare din carieră în august 2013, când a ocupat locul 13 WTA.


Citeşte şi:

Cum arată lupta cu COVID-19 într-un spital din Chicago. Asistentă medicală româncă: „Am crezut că sunt condamnată la moarte. Acum, vrem să privim lucrurile altfel”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare