MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 20:01

Julio Baptista suferă de astm și se tratează cu cortizon, substanță dopantă. Ce spune conducerea campioanei

Distribuie

Julio Baptista suferă de astm și se tratează cu cortizon, substanță dopantă. Ce spune conducerea campioanei.

Julio Baptista, 36 de ani, achiziția cu super-CV de la CFR, are astm bronșic, o afecțiune care necesită un tratament cu o substanță aflată pe lista 'dopantelor'.

Iuliu Mureșan, președintele 'feroviarilor', a oferit o primă reacție, după ce problemele noului transfer au devenit publice. 

'Nu am luat un jucător bolnav, vă spun sigur asta! Am informat Agenția Antidoping și este totul ok, poate juca după acest tratament.

Deja Baptista respiră normal, cred că sâmbătă va termina tratamentul cu cortizon. E vorba de un tratament de 10 zile. A luat acest astm după călătoria cu avionul.

Nu e o boală cronică, nici vorbă de asta. Sunt și alți jucători care evoluează cu astm și nu au probleme. E totul în regulă cu Baptista”, a declarat Mureșan, potrivit realitateasportiva.net.

Baptista, 37 de ani în octombrie, a ajuns în România cu CV-ul formidabil: Real Madrid, Arsenal, Roma, Sevilla. Julio întâi a semnat și abia apoi a trecut printr-un control medical serios. A iscălit contractul vineri, după ce nu le răspunsese oficialilor clubului la telefon în prima parte a zilei.

Problema medicală a fostului atacant de la Real Madrid l-a împiedicat să joace în Luxemburg, unde Mureșan spera că sud-americanul avea să fie decisiv la debut. Și nu se știe deocamdată când va putea să apară în echipă Baptista. Tratamentul lui cu cortizon trebuie să continue, iar substanța nu le este permisă fotbaliștilor.

Ca să demonstreze că este în formă și să pună astfel capăt speculațiilor, deși n-a mai jucat de multișor, brazilianul și-a arătat 'pătrățele' pe Instagram.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii