Mergi direct la conținut »
Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istoria fotbalului. Chelsea a plătit 80 de milioane de euro
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istoria fotbalului. Chelsea a plătit 80 de milioane de euro

Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istoria fotbalului. Chelsea a plătit 80 de milioane de euro

Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istoria fotbalului. Echipa engleză de fotbal Chelsea Londra a achitat miercuri suma de 80 milioane euro reprezentând contravaloarea clauzei de reziliere a contractului goalkeeperului spaniol cu clubul Atheltic Bilbao, a anunţat gruparea din Primera Divison.

În urma acestei tranzacţii, Kepa Arrizabalaga (23 ani) a devenit cel mai scump portar din istoria fotbalului, devansându-l pe brazilianul Allison Becker, achiziţionat tot în această vară de FC Liverpool de la AS Roma, pentru 75 milioane euro.

Chelsea l-a achiziţionat pe Kepa pentru a-l înlocui pe belgianul Thibaut Courtois, care doreşte să se transfere la echipa spaniolă Real Madrid, pentru a fi mai aproape de familia sa, care locuieşte în capitala Spaniei.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Justiția s-a prins cum face Dragnea jr bani în vremea molimei. A redus efectivele de porci, a adus carcase și nu le-a mai plătit! Executat de instanță pentru „țeapa” de 1,5 milioane de lei

Close
Închide
  Close