MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2017 17:43

Larisa Iordache a fost operată. Gimnasta l-a avut alături pe iubitul ei / GALERIE FOTO

Distribuie

Larisa Iordache a fost operată cu succes la tendonul accidentat la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal. Gimnasta l-a avut alături pe iubitul ei, Roland Modoianu, fost gimnast și student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport.

Larisa, 21 de ani, a părăsit în lacrimi competiția chiar înainte de a intra la primul aparat din calificări, solul, și a fost scoasă din sala într-un scaun cu rotile. Gimnasta de 21 de ani a revenit în țară în urmă cu câteva zile și a fost operată de către doctorul Ion Bogdan Codorean.

Sportiva noastră a avut tendonul rupt, iar operația a decurs cu succes. Larisa Iordache a postat pe contul său de Facebook o poză cu ea după operație, alături de doctorul Codorean .

'Operația a decurs exact așa cum a trebuit. Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Ion Bogdan Codorean pentru toată grija pe care o are față de mine', a scris gimnasta pe contul său de Facebook.

Doctorul care a operat-o a postat și el un mesaj pe rețelele de socializare. 'Mulțumesc pentru apreciere Larisa Iordache, multă sănătate și însănătoșire grabnică', a scris Ion Codorean pe contul său de Facebook.

Citește și: Simona Halep a sărbătorit cu prietenii locul 1 în clasamentul mondial / GALERIE FOTO

Comentarii