MENIU CAUTĂ

Larisa Iordache a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport: ”Voi face și masterul”

Distribuie

Larisa Iordache a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport: ”Voi face și masterul”.

Multipla campioană europeană la gimnastică artistică Larisa Iordache a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti (UNEFS).

Prezentă, vineri, la festivitatea de absolvire, promoţia 2018, desfăşurată pe terenul central al UNEFS, gimnasta a declarat că doreşte să îşi continue studiile.

Larisa Iordache: ”Mă bucur că am terminat facultatea”

„Pentru mine aceşti ani de facultate au fost destul de tensionaţi, deoarece a trebuit să mă împart între antrenamente, cursuri şi examene. Dar cu toate acestea mă bucur că am terminat facultatea. Eu voi continua, însă, voi face şi masterul la UNEFS şi sper să fie totul în regulă.

Voi alege la master specializarea ‘Performanţa sportivă în gimnastică’. E logic, pentru că asta am făcut şi asta ştiu să fac”, a spus ea.

Întrebată dacă în viitor se gândeşte la o carieră în antrenorat, Larisa Iordache a răspuns: „Nu ştiu dacă voi fi antrenoare, dacă voi rămâne în sala de gimnastică să antrenez copiii, deşi mi-ar plăcea foarte tare. Va fi o decizie pe care o voi lua în funcţie de ce voi simţi pe moment. Sunt sigură că mai departe totul va merge aşa cum îmi doresc”.

În vârstă de 22 de ani, Larisa Iordache are în palmares 1 medalie la Jocurile Olimpice (bronz), 4 la Campionatele Mondiale (2 de argint, 2 de bronz) şi 12 la Campionatele Europene (5 de aur, 5 de argint şi 2 de bronz) şi 3 la Universiadă (2 de aur şi 1 de bronz), notează Agerpres.


Se pregătește Ordonanță de Urgență pentru abuzul în serviciu? Avertismentul Opoziției si ce efecte va avea asupra deciziei definitive în condamnarea lui Dragnea

Citește mai multe despre Larisa Iordache, facultate și gimnastică pe Libertatea.

Comentarii