MENIU CAUTĂ

Laurențiu Marinescu, dat dispărut! Ultimul jucător ploieștean a plecat de la Petrolul

Distribuie

Laurenţiu Marinescu (31 de ani), singurul jucător ploieștean din lotul cvasiretrogradatei Petrolul, cel mai vechi component al echipei, nu mai vrea să rămână la echipă, anunță jurnalulph.ro!

Mijlocaşul a lipsit nemotivat de la ultimele două antrenamente. Intenţia sa de a rezilia contractul cu Petrolul este cât se poate de clară, din moment ce a apelat la ajutorul sindicatului fotbaliştilor.

Preşedintele AFAN, Emilian Hulubei, a sunat la club pentru a discuta cu oficialii echipei despre acest subiect.  

Laurenţiu Marinescu s-a întors la Petrolul odată cu ”lotul U Cluj”, în 2012. Fotbalistul a suferit o accidentare teribilă exact când se afla în vârf de formă, în 2013, fiind obligat să facă recuperare o lungă perioadă de timp.

În timp ce se afla în Spania, la operaţie, clubul i-a prelungit contractul.  

”Nu este vorba despre bani. Din punctul ăsta de vedere, am acceptat micşorarea contractului  şi am rămas aici să joc. M-am gândit că sunt ploieştean, că am crescut aici şi că voi ajuta echipa. Este vorba despre imaginea mea şi despre faptul că nu s-au respectat anumite lucruri. Mi s-a spus că voi avea un rol important în echipă, am tras tare în cantonament, am muncit foarte mult şi  m-am remarcat în timpul stagiului. Acum, mă bagă în teren 10 minute. Nu este corect, am muncit foarte mult. Nu înţeleg de ce sunt tratat aşa. Am muncit, m-am pregătit mai mult ca alţii şi meritam să joc mai mult”, a declarat mijlocaşul pentru jurnalulph.ro.

 

Citește mai multe despre Petrolul pe Libertatea.

Comentarii