MENIU CAUTĂ
22 Dec. 2012 17:20

Libertatea vă prezintă nunţile anului 2012 în fotbalul românesc, capitol la care «campioni» sunt stelistul Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan: «Ne iubim atât de mult, că ne căsătorim în fiecare an!»

Distribuie

Se spune că timpul toceşte totul – sănătate, amintiri, sentimente – şi că Dragostea durează trei ani', dacă ar fi să dăm crezare scriitorului francez Frédéric Beigbeder. Povestea de iubire dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan dovedeşte însă că lucrurile nu stau chiar aşa. Cei doi s-au căsătorit în 2008, apoi şi-au înnoit jurămintele în 2009, în 2010, în 2011 şi de două ori anul acesta: în iulie, în Las Vegas, şi în septembrie, de ziua antrenorului Stelei! Da, ştiu că lumea e mirată, dar noi ne iubim atât de mult, încât ne căsătorim în fiecare an! Se numeşte ceremonie de reînnoire a jurămintelor', ne-a declarat Anamaria Prodan.

O vor face şi în 2013

O vom face şi în 2013! E şi o ocazie să ne strângem prietenii în jurul nostru', a adăugat Prodanca.
Anul acesta, în Las Vegas, a fost prima dată când am purtat rochia de mireasă, ne-a mai dezvăluit soţia lui Laurenţiu Reghecampf. În iulie, în Las Vegas, ne-am hotărât s-o facem aşa, din senin! Mi-am cumpărat rochia cu doar o zi înainte şi, pentru că nu-mi venea perfect, săracele croitorese au muncit ca apucatele, ore întregi, ca s-o ajusteze în timp util'. Prin emoţii a trecut şi soţul ei. Laurenţiu s-a luat după gura prietenilor, care i-au recomandat să-şi ia un costum de gangster, şi nu părea foarte fericit de cum îi venea. A trebuit să-i spun de mai multe ori că e în regulă', a mai spus Anamaria Prodan.
↑ Ştefan Radu (Lazio) şi Alexandra şi-au unit destinele la începutul acestei luni, la Roma
↑ În iunie, la Braşov, Gabi Tamaş (WBA) a dus-o la altar pe Ioana
↑ Paul Pârvulescu (Steaua) şi Ana au devenit soţ şi soţie în octombrie, la Bucureşti

Comentarii