Mergi direct la conținut »
Licitaţie pentru fostul internaţional Petre Mitu, atins de o boală necruţătoare!
Sport Libertatea > Sport > Licitaţie pentru fostul internaţional Petre Mitu, atins de o boală necruţătoare!

Licitaţie pentru fostul internaţional Petre Mitu, atins de o boală necruţătoare!

Federaţia Română de Rugby este alături de fostul internaţional Petre Mitu (37 de ani), recent diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, o boală neuro-degenerativă fără posibilitate de vindecare, informează agerpres.ro.

Pentru a-l ajuta pe ‘Pia’ să lupte cu această afecţiune, FRR organizează o licitaţie caritabilă pe 22 noiembrie 2014, la ora 16,00, înaintea meciului test România — Canada, la sala de şedințe a COSR.

Toţi cei care îşi doresc să facă parte din echipa sportivului român sunt aşteptaţi să participe la eveniment şi să se bucure de obiectele de colecţie puse în joc: tricouri cu autografe, baloane, toate povestind despre istoria rugbyului romanesc şi internaţional, precizează FRR, care va publica joi, pe site-ul său oficial, lista completă cu produse şi preţurile de pornire.

Petre Mitu, în vârstă de 37 ani, a contorizat peste 30 de selecţii în naţionala României, fiind chiar şi căpitan al acesteia. El a fost nevoit să se retragă în anul 2001, din cauza unei accidentări.

Medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de juniori din 1996, rugbistul a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, o boală neurodegenerativă care a lansat şi campania Ice Bucket.

”Pia” a fost lansat în rugby-ul mare de antrenorul Dumitru Sterian ”Cioc”, evoluând mai apoi la Steaua şi în prima ligă franceză, la Aurillac.

FR de Rugby anunţă, totodată, că cei care doresc să-l sprijine pe Petre Mitu pot contribui direct prin donaţii în următoarele conturi:
—contul în euro IBAN: FR76 3000 3013 6000 0506 7695 758, BIC-ADRESSE SWIFT : SOGEFRP, cod banca 30003, cheie RIB 58
—contul în lei: RO23RZBR0000060017184693, SWIFT: RZBRROBU

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close