GABI2774.jpgIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Steaua a ratat visul de a ajunge pentru a opta oară în grupele Ligii Campionilor, după un veritabil thriller la Sofia. Dinamovistul Cosmin Moţi a intrat în poarta bulgarilor după eliminarea portarului Stoianov şi, la loviturile de departajare, a apărat execuţiile lui Pârvulescu şi Râpă. Coşmarul a început din minutul 1, când Tănase s-a accidentat. În minutul 90, „roş-albaştrii” au primit un gol fabulos şi s-a ajuns în prelungiri. Nu s-a mai întâmplat nimic, până la loviturile de departajare, când, deşi n-aveau un portar de meserie, s-au calificat.

Steaua nu pierduse niciodată la loviturile de departajare în cupele europene. A trecut de FC Barcelona, în finala Cupei Campionilor Europeni, de FC Valencia, de Grasshoper Zurich şi de Ajax Amsterdam. I-a venit însă de hac un fundaş cu trecut dinamovist, Cosmin Moţi! ULUITOR. Care, pentru a-şi UMILI DEFINITIV rivalii, a executat prima lovitură de departajare. Este, cu siguranţă, cea mai neagră pagină din istoria recentă a clubului din Ghencea, un coşmar de neuitat! Şi a irosit 20 de milioane de euro, bani care i-ar fi asigurat un viitor financiar luminos. Totul s-a dus însă de RÂPĂ!

Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Recomandări
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație

RÂPĂ: APĂRĂ MOŢI! LUDOGOREŢ SE CALIFICĂ! SCO FINAL 6-5!

ESPINHO: GOL: 6-5

PREPELIŢĂ: GOL: 5-5

DYAKOV: GOL: 5-4

VARELA: GOL: 4-4

MARCELINHO: Gol: 4-3

ADI POPA: Gol: 3-3.

CAICARA: Gol: 3-2

SZUKALA: Gol: 2-2: Moţi s-a dus iar pe minge!

HAMZA: Gol: 2-1!

PÂRVULESCU: APĂRĂ MOŢI!

WANDERSON: Arlauskis APĂRĂ: 1-1!

KEŞERU: 1-1. Moţi s-a dus pe minge!

MOŢI trage primul: gol – 1-0

Loviturile de departajare:

Minutul 121: Şutul lui Nicuşor Stanciu, din lovitură liberă, trece puţin peste. Moţi a boxat la corner. S-a fluierat şi finalul prelungirilor. Urmează penalty-urile! Steaua n-a pierdut niciodată în cupele europene la penalty-uri.

Min. 119: Varela a scăpat singur a fost faultat de Stoianov, care a fost eliminat. Bulgarii nu mai au portar. Moţi intră în poartă! A luat tricoul rezervei Cvorovici.

Min.113: Breeveld a tras peste poartă.

Min. 109: Steliştii sunt căzuţi fizic. Abia mai stau în picioare. Se vede plecarea lui Tommy Neubert.

Min. 106: A început partea secundă a prelungirilor.

Min. 105: Pasă bună a lui Pârvulescu pentru Keşeru, dar acesta nu poate stăpâni balonul. S-a terminat prima repriză de prelungiri.

Min. 101: Keşeru a centrat foarte periculos, dându-le mari emoţii bulgarilor.

Min. 100: Prepeliţă i-a pus o talpă unui adversar, dar a scăpat doar cu galben.

Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime
Recomandări
Putin spune că Rusia nu va ataca NATO, dar va doborî avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt utilizate din țări terțe, devin ținte legitime

Min. 97: Hamza a tras tare, Arlauskis a prins în doi timpi. Ştefan Preda, antrenorul cu portarii din Ghencea, n-a mai rezistat pe bancă. Fane, îmbrăcat la costum, s-a dus în spatele porţii lui Arlauskis şi îi dă indicaţii.

Min. 92: Moţi ne dă emoţii. Arlauskis scoate de sub bară.

Min. 91: Au început prelungirile. Prima mare ocazie le aparţine bulgarilor. Minev nu poate relua spre poartă dintr-o poziţie bună.

Min. 90+3: Arbitrul a fluierat finalul primelor 90 de minute.

Min. 90: GOL LUDOGOREŢ. Wanderson a şutat formidabil, de la marginea careului. Ludogoreţ – Steaua 1-0.

Min. 89: Pârvulescu a luat galben.

Min. 85: Ultima modificare la gazde: a ieşit Misidjan, a intrat Wanderson.

Min. 84: Mare ocazie Hamza. Tunisianul a înălţat o „lumânare” de la câţiva metri de poartă.

Min. 83: A ieşit magnificul Sânmărtean, a intrat Lucian Filip.

Min. 78: Lovitura de cap a lui Abalo a fost prinsă de Arlauskis.

Min. 78: A doua modificare la gazde: a ieşit Bezjak, a intrat Hamza.

Min. 77: Bezjak a luat galben. Schimbare la bulgari: ieseAleksandrov, intră Dani Abalo.

Min. 76: Mari emoţii la poarta Stelei: Marcelinho a fost blocat în ultimul moment de Pârvulescu.

Min. 75: Keşeru a tras aiurea dinbtr-o poziţie bună.Stanciu l-a tăvălit pe Moţi, portarul Stoianov a protestat, dar el a fost avertizat.Şi Breeveld a luat galben.

Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat. Sancțiunea maximă: 20% din salariu timp de trei luni
Recomandări
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat. Sancțiunea maximă: 20% din salariu timp de trei luni

Min. 70: Nicuşor Stanciu a pătruns frumos, dar a tras pe lângă poartă.

Min. 67: A doua modificare la Steaua: iese Latovlevici, intră Pârvulescu.Sânmărtean a şutat peste poartă.

Min. 64: Varela a luat galben pentru henţ.

Min. 63: Szukala s-a înălţat de lângă Moţi şi a reluzat cu capul, dar mingea a lovit bara!

Min. 62: Dyakov l-a faultat pe Sânmărtean, plecat în dribling, şi a luat galben.

Min. 61: Moţi a tras, dar şutul său a fost deviat în corner.

Min. 60: Latovlevici şi-a ţinut un adversar şi a fost avertizat.Moţi a faultat de două ori într-un minut şi a fost avertizat cu cartonaş galben.

Min. 52: Un fan bulgar a intrat pe teren, dar n-a atacat jucătorii.

Min. 50: Misidjan a deviat în faţa porţii, dar Arlauskis a prins.

Min. 46: A început partea secundă. Misidjan a reluat cu capul peste poartă la prima acţiune ofensivă a mitanului secund.

Min. 45+1: Pauză la Sofia. A fost o repriză intensă, cu câteva ocazii uriaşe.Minev a şutat prin faţa porţii lui Arlauskis.

Min. 43: Misidjan a RATAT OCAZIA MECIULUI. N-a putut înscrie de la doi metri de poarta goală!

Min. 40: Terziev l-a atacat brutal pe Keşeru şi a primit galben.

Min. 35: Pe partea lui Latovlevici e bulevard. O centrare periculoasă l-a găsit pe Bezjak în careu, dar lovitura de cap a acestuia a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 33: Bezjak a pătruns periculos în careu. Steliştii au avut mari emoţii.

Min. 32: Arlauskis a respins greo o lovitură liberă executată de Espinho. Apoi, lituanianul a mai avut o intervenţie decisivă.

Min. 25: Fanii bulgarilor, sătui de impotenţa favoriţilor, strigă: „Ţiganii, ţiganii!”

Min. 24: Sânmărtean e EXCEPŢIONAL. A făcut o nouă fază magnifică, mingea a ajuns la Keşeru, acesta a marcat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Min. 22: Sânmărtean a driblat toată apărarea bulgarilor, dar a tras în plasa laterală. Ar fi fost golul anului!

Min. 21: Keşeru a tras peste poartă din lovitura liberă primită de „roş-albaştri”.

Min. 20: Fault sălbatic al lui Moţi asupra lui Adi Popa, chiar pe linia careului mare.

Min. 19: Atac periculos al Stelei, dar şutul lui Popa, deşi deviat de un adversar, nu l-a surprins pe portarul bulgar.

Min. 15: Aleksandrov a expediat primul şut spre poarta lui Arlauskis.

Min. 7: Sânmărtean i-a umilit pe bulgari şi i-a pasat în faţa porţii lui Keşeru, dar acesta a ratat INCREDIBIL!

Min. 6: Prima ocazie a Stelei: bulgarii au acordat un corner, iar execuţia lui Keşeru cu ţinta Varela a fost respinsă.

Min. 5: Tănase a ieşit, a intrat Nicuşor Stanciu.

Min. 3: Tănase va fi schimbat!

Min. 2: Fanii Stelei fac un spectacol pirotehnic senzaţional pe stadionul Vasil Levski. În peluza oaspeţilor sunt circa 2.500 de fani ai formaţiilor Steaua şi ŢSKA Sofia. Pe gard tronează un banner cu o înjurătură în română pentru rivalii celor de la ŢSKA: „M… Levski!”. Urmează, probabil, o suspendare drastică pentru campioana României. Fostul stelist Eugen Trică e în tribune şi „sudează” ţigările. La meci mai sunt Paul Ştefănescu, fost portar la Ceahlăul şi FC Naţional, dar şi Stanislav Genchev, bulgarul care a evoluat la FC Vaslui.

Fani

Min. 1: A început meciul. Tănase a fost atacat dur şi pare că se resimte destul de tare.

LIGA CAMPIONILOR
PLAY OFF, MANŞA SECUNDĂ (ÎN TUR, STEAUA – LUDOGOREŢ 1-0)

LUDOGOREŢ – STEAUA 1-0

Marcatori: Wanderson (90)

LUDOGOREŢ: Stoianov – Caicara, Terziev, Moţi, Minev – Dyakov, Espinho – Misidjan, Marcelinho, Aleksandrov – Bezjak. Antrenor: Georgi Dermendzhiev

Rezerve: Cucurovici – Choco, Anicet, D. Abalo, Zlatinski, Wanderson, Hamza

STEAUA: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Sânmărtean, Cr. Tănase – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă

Rezerve: V. Cojocaru – L. Filip, N. Stanciu, Pârvulescu, I. Neagu, Vâlceanu, G. Iancu

Arbitri: Alberto Undiano Mallenco – Roberto Perez de Palomar, Juan Yeste (toţi din Spania)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 21.00 Echipa de start a Stelei: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Sânmărtean, Cr. Tănase – Keşeru

Antrenor: Costel Gâlcă

Arlauskis – Ripa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Breeveld – Popa, Sanmartean, Tanase – Keseru. – See more at: https://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/steaua/echipa-de-start-a-stelei-cu-ludogoret-keseru-titular-nid-109012/#sthash.9q4M0Llu.dpuf

UPDATE 20.09: Trei suporteri stelişti au fost prinşi de poliţiştii locali că voiau să introducă materiale pirotehnice în stadion şi au fost duşi la secţie!

UPDATE 16.40: Mihai Stoichiţă, fost antrenor al Stelei, susţine că bulgarii se căd deja calificaţi în grupele Ligii Campionilor. ”Bulgarii sunt extrem de relaxaţi. Vreo doi erau prin mall, alţi patru se plimbau în altă parte… Ei spun că vor câştiga. Antrenorul lor este un tip foarte corect şi apropiat de jucători”, a declarat Mihai Stoichiţă, la Dolce Sport. În sezonul 2000-2001, când a antrenat formaţia bulgară Litex Loveci, Stoichiţă l-a avut ca ”secund” pe Georgi Dermendzhiev, actualul ”principal” de la Ludogoreţ.

///

Ludogoreţ Razgrad şi Steaua se vor întâlni în această seară, de la ora 21.45, în returul play-off-ului Ligii Campionilor, pe stadionul „Vasil Levski” din Sofia. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 1, DolceSport 1 şi LIVE TEXT pe sportnews.ro.

O echipă de trei jurnalişti va fi prezentă în capitala Bulgariei, pentru această partidă, şi vă va ţine la curent cu toate amănuntele de ultimă oră legate de Ludogoreţ – Steaua.

Steaua s-a impus în meciul tur, pe „Arena Naţională”, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Alex Chipciu. Mijlocaşul stelist este suspendat pentru această întâlnire.

Indiferent de rezultatul acestui meci, Steaua are asigurată a 11-a calificare consecutivă în grupele cupelor europene. Campioana României deţine recordul Europei în ceea ce priveşte accederea în grupele cupelor europene ale formaţiilor venite din tururile preliminare.

Dacă trece de campioana Bulgariei, Steaua va ajunge pentru a 8-a oară, în istoria sa, în grupele Ligii Campionilor. Oricum, campioana României are asigurată, în caz de eşec, prezenţa în grupele Ligii Europa.

este recordmena Europei în ceea ce privește calificarea în grupele competițiilor continentale, venind din tururile preliminare, cu 11 astfel de performanțe – See more at: https://stiri.tvr.ro/steaua-fc-aktobe-2-1-a-11-a-calificare-consecutiva-in-grupele-unei-competi-ii-europene_48479.html#sthash.bpdqrnB7.dpuf

Costel Gâlcă nu se va baza în această seară pe serviciile lui Valentin Lemnaru, Gabi Matei (ambii accidentaţi) şi Srgian Luchin (fără drept de joc).

Bilet la Ludogoreț - Steaua

Așa arată biletul de intrare la Ludogoreț – Steaua

Spre deosebire de Steaua, Ludogoreţ nu are niciun jucător accidentat sau suspendat.

Steaua va fi susţinută la Sofia de 2.500 de fani români, dar şi de galeria lui ŢSKA, înfrăţită cu ultraşii din Ghencea. Suporterii roş-albaştrii au încercat să achiziţioneze mai multe bilete prin intermediul prietenilor din capitala Bulgariei. În ultimele zile s-a vehiculat o informaţie conform căreia Tănase şi compania vor primi încurajări din partea a 10.000 de fani.

600 de suporteri stelişti de la Peluza Nord au plecat în dimineaţa zilei de astăzi, de la stadionul din Ghencea, spre Sofia.

Ultraşii stelişti se vor deplasa separat la Sofia. Membrii Peluzei Nord au plecat spre capitala Bulgariei în cursul dimineţii, în timp ce nucleul dur de la Peluza Sud se va deplasa spre ţara vecină în această după-amiază.

”Grozăviile” românilor la sud de Dunăre

Deplasarile suporterilor români în Bulgaria au fost marcate în dese rânduri de violenţe.

Cinci fani dinamovişti au fost arestaţi la sud de Dunăre, în 2005, după ce „câinii roşii” au provocat incidente violente într-o benzinărie din localitatea Balgarski Izvor. Dinamo a întâlnit-o atunci pe Levski Sofia, în Cupa UEFA.

În 2007, jandarmii prezenţi la meciul Bulgaria – România, disputat în preliminariile Euro 2008, au intervenit în forţă în sectorul rezervat fanilor „tricolori” pe stadionul „Vasil Levski” din Sofia. Ultraşii au fost loviţi cu bastoane, după ce au aruncat cu mai multe fumigene înspre peluza ocupată de fanii bulgari.

Incidentele au avut loc spre finalul primei reprize a meciului dintre Bulgaria şi România, când în sectorul ocupat de cei aproximativ 300 de suporteri români a izbucnit un conflict între fanii dinamovişti şi cei ai echipei Farul Constanţa.

Fotbaliştii lui Ludogoreţ au promisă o primă de 1 milion de euro în cazul în care vor reuşi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Dacă echipa bulgară se va califica în grupele competiţiei, oficialii clubului se gândesc ca  Moţi şi colegii săi să joace partidele de „acasă” pe „Arena Naţională”. Vecinii de la sud de Dunăre au fost impresionaţi de condiţiile oferite de stadionul bucureştean, superioare celor de pe „Vasil Levski”.

„A început să miroasă a Champions League, lucru ce ne bucură. Meciul va fi mai greu ca la Bucureşti, dar sperăm ca la finalul jocului să ne calificăm. Vom ataca, ne vom crea situaţii de gol, pentru că e important să marcăm în acest meci. Suntem optimişti! Am venit aici pentru a câştiga, nu pentru a juca la egal. Ludogoreţ va risca mai mult şi cu siguranţă vor lăsa multe spaţii”, a declarat Costel Gâlcă.

„Suntem concentraţi la maximum şi sperăm sa facem o partidă mare, iar la final să ne bucurăm împreună. Nu e important cine marchează. Important e ca echipa să joace bine şi să ne calificăm”, a spus Nicuşor Stanciu.

„Cred că Ludogoreţ poate să marcheze trei sau chiar mai multe goluri. Planul nostru e să facem un meci bun şi să batem Steaua”, a afirmat Dyakov.

„Nu pot spune că ne calificăm, dar suntem gata să facem un meci bun. Cred că Steaua e o echipă foarte bună, cu fotbalişti buni, care pot suplini absenţa lui Chipciu”, a declarat Dermendzhiev.

Echipele probabile:

Ludogoreţ Razgrad: Stoyanov – Junior Caiçara, Terziev, Moţi, Minev – Dyakov, Zlatinski – Misidjan, Marcelinho, M. Aleksandrov – Hamza

Antrenor: Georgi Dermendzhiev

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukała, Latovlevici – Breeveld, Prepeliţă – Ad. Popa, Sânmărtean, Tănase – Keseru

Antrenor: Costel Gâlcă

Arbitru: Alberto Undiano Mallenco (Spania)

Asistenţi: Roberto Diaz Perez del Palomar şi Juan Carlos Yuste Jimenez (ambii din Spania)

Arbitru de rezervă: Pau Cebrian Devis (Spania)

Delegat UEFA: Bernd Barutta (Germania)

Observator: Sergey Zuev (Rusia)

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Marius Vizer rupe tăcerea! “Îl surclasez pe Cozmin Gușă fără echivoc în orice domeniu, mai puțin la minciună și trădare!” Exclusiv
FANATIK.RO
Marius Vizer rupe tăcerea! “Îl surclasez pe Cozmin Gușă fără echivoc în orice domeniu, mai puțin la minciună și trădare!” Exclusiv
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Libertateapentrufemei.ro
Mesajul Regelui Charles după ce nora sa, Kate Middleton, a anunțat că are cancer. Sunt trei cazuri de cancer la Casa Regală
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
GSP.RO
Șoc în tenis: Novak Djokovic s-a despărțit de omul alături de care a luat jumătate dintre Grand Slam-uri. Ce mesaj a avut sârbul
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
FANATIK.RO
Rețeta de post Lidl. Supa de legume pe care ai să o faci mereu. Are ingrediente ieftine, e delicioasă și gata în câteva minute
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Știrileprotv.ro
Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia, în Alba. Coșmarul trăit de o femeie în casa partenerului ei
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Unica.ro
Ce s-a aflat despre Liviu Moroiu de la 'Chefi la cuțite'. Bucătarul a refuzat cuțitul de aur de la chef Ștefan Popescu!
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Orangesport.ro
Acuzat că a uitat limba română, Răducioiu spune adevărul din spatele episodului bizar: "Evident că lumea a rămas şocată. Nu am vrut să jignesc" | EXCLUSIV
Momentul în care o motociclistă este lovită cu viteză de un SUV și aruncată pe maşina din faţă, pe un bulevard din Timișoara
Observatornews.ro
Momentul în care o motociclistă este lovită cu viteză de un SUV și aruncată pe maşina din faţă, pe un bulevard din Timișoara
Horoscop 28 martie 2024. Capricornii pot primi mesaje foarte interesante de la persoane pe care nu le consideră suficient de înzestrate
HOROSCOP
Horoscop 28 martie 2024. Capricornii pot primi mesaje foarte interesante de la persoane pe care nu le consideră suficient de înzestrate
RECOMANDĂRI