Mergi direct la conținut »
Liverpool, sfătuită să piardă în Liga Campionilor: "Știu că pare o nebunie, dar există avantaje"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Liverpool, sfătuită să piardă în Liga Campionilor: "Știu că pare o nebunie, dar există avantaje"

Liverpool, sfătuită să piardă în Liga Campionilor: „Știu că pare o nebunie, dar există avantaje”

Liverpool traversează o perioadă cu rezultate mai puțin mulțumitoare, din cauza cărora a pierdut locul 1 în Premier League și și-a îngreunat misiunea de calificare în sferturile Ligii Campionilor.

Gary Neville, fostul fundaș al lui Manchester United, marea rivală a lui Liverpool, i-a sfătuit pe „cormorani” să sacrifice Liga Campionilor. În turul optimilor acestei competiții, trupa de pe Anfield a remizat cu Bayern (0-0), returul fiind programat pe 13 martie, la München.

Gary Neville consideră că, pentru a-și maximiza șansele de a cuceri primul titlu de campioană a Angliei după o pauză de 29 de ani, Liverpool trebuie să renunțe la parcursul în Liga Campionilor. „O voi spune: pierdeți cu Bayern! Știu că pare o nebunie, dar există avantaje. Jucătorii vor fi mai odihniți în perspectiva ultimelor etape”, a declarat fostul internațional englez, citat de Daily Mail.

Gary Neville consideră că, eliminată din Liga Campionilor, Liverpool va avea un atu în fața lui Manchester City, cu care se luptă pentru câștigarea Premier League. „Cormoranii” n-ar mai avea de disputat decât partide de campionat, în timp ce „cetățenii” vor fi angrenați pe trei fronturi: campionat, cupă și Liga Campionilor.

Cu nouă etape înainte de finalul sezonului, podiumul din Premier League arată astfel: 1. Manchester City 71p, 2. Liverpool 70p, 3. Tottenham 61p.

Gary Neville

Gary Neville

Poate te interesează și Olimpiada celor bravi! România are 35 de sportivi la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics

Close
Închide
  Close