Mergi direct la conținut »
LIVETEXT FedCup: Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu. Cehoaica a câștigat cu 6-1, 6-4. Boc, primarul Clujului, este toboșarul galeriei nostre!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > LIVETEXT FedCup: Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu. Cehoaica a câștigat cu 6-1, 6-4. Boc, primarul Clujului, este toboșarul galeriei nostre!

LIVETEXT FedCup: Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu. Cehoaica a câștigat cu 6-1, 6-4. Boc, primarul Clujului, este toboșarul galeriei nostre!

Duelul Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu inaugurează confruntarea Cehia - România din FedCup. Meciul se dispută astăzi, începând cu ora 14.00, pe hardul indoor de la Ostrava.

De Cătălin Apostol,

Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu 6-1, 6-4

FINAL

Galeria tricoloră este bine reprezentată, printre cei circa 7.000 de spectatori. Emil Boc, primarul Clujului, bate toba din rândul fanilor!

Setul 2, game-ul 10. Game, set și meci Karolina Pliskova. Cehoaica a fost evident mai bună decât reprezentanta noastră astăzi.

Setul 2, game-ul 9. Pliskova face break-ul și va servi pentru câștigarea setului și a meciului. 5-4 Pliskova

Setul 2, game-ul 8. Mihaela începe bine pe serviciul cehoaicei, face 30-0, dar Karolina se redresează din nou cu ajutorul serviciului. 4-4

Setul 2, game-ul 7. Mihaela își face serviciul și trece din nou în avantaj pe tabelă cu un passing de toată frumusețea. 4-3 Buzărnescu.

Setul 2, game-ul 6. Karolina servește impecabil și câștigă cel mai scurt game al partidei. 3-3

Setul 2, game-ul 5. Mihaela își face serviciul, profitând și de erorile neforțate ale Karolinei. 3-2 Buzărnescu

Setul 2, game-ul 4. Karolina continuă să profite de serviciu, chiar dacă Buzărnescu este mult mai combativă decât în primul set. 2-2

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

Setul 2, game-ul 3. Mihaela își face serviciul în cel mai lung game al partidei (peste 14 minute), după ce a salvat două mingi de break. Printre suporterii români se află și Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca. 2-1 Buzărnescu

Setul 2, game-ul 2. Mihaela irosește o nouă minge de break. Pliskova se scoate cu serviciul. 1-1

Setul 2, game-ul 1. Mihaela servește prima și trece la conducerea setului. 1-0 Buzărnescu.

Setul 1, game-ul 7. Pliskova își face serviciul și câștigă primul set cu 6-1.

Setul 1, game-ul 6. Mihaela reușește să câștige un prima game. 5-1 Pliskova.

Setul 1, game-ul 5. Serviciul Karolinei funcționează la capacitate maximă. Mihaelei îi este greu să returneze cum își dorește. 5-0 Pliskova.

Setul 1, game-ul 4. Mihaela pierde din nou pe propriul serviciu. Cehoaica, în schimb, joacă din ce în ce mai bine. 4-0 Pliskova.

Setul 1, game-ul 3. Mihaela are puterea să revină de la 0-40, dar o greșeală neforțată îi dăruiește game-ul adversarei. 3-0 Pliskova.

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă
Recomandări

Anunțul făcut de avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul altui interlop. Cine e, de fapt, așa-zisa victimă

Setul 1, game-ul 2. Mihaela își pierde serviciul, după ce comite o dublă greșeală. 2-0 Pliskova.

Setul 1, game-ul 1. După 11 minute, cehoaica reușește să-și câștige serviciul. Mihaela a avut două mingi de break. 1-0 Pliskova.


Karolina Pliskova are 26 de ani și ocupă locul 5 în topul WTA. Cehoaica este într-o formă foarte bună, pierzând un singur meci din ultimele zece disputate, în semifinalele Australian Open.

Mihaela Buzărnescu are 30 de ani și ocupă locul 29 în topul WTA. Reprezentanta noastră se află încă în căutarea formei maxime. Din ultimele zece meciuri, Miki a pierdut șapte, ea fiind fără victorie în 2019.

Karolina Pliskova și Mihaela Buzărnescu s-au întâlnit de două ori în trecut, de fiecare dată impunându-se cehoaica. A fost 4-6, 6-3, 7-5 în 2012 (pe iarba de la Nottingham) și 3-6, 7-6, 6-1 în 2018 (pe iarba de la Wimbledon).

În ciuda statisticii care o dezavantajează, Mihaela Buzărnescu consideră că are argumente pentru înfruntarea din FedCup. „Nu e o presiune în plus pentru mine. Eram pregătită pentru orice, important este să aducem rezultate bune. Aşa că sunt OK cu tragerea la sorţi, nu am nicio problemă. Pliskova este o jucătoare ce are ca avantaj suprafaţa rapidă. Dar când am jucat împotriva ei la Wimbledon am fost foarte aproape să câştig. Iar asta îmi dă încredere şi motivaţie pentru întâlnirea de mâine. Şi eu mă adaptez foarte bine la orice suprafaţă, nu am avut probleme pe zgură, iarbă sau hard. Hardul este şi una dintre suprafeţele mele favorite şi mă bucur că aici se joacă pe hard. Într-adevăr, nu e o suprafaţă uşoară, însă pentru toate va fi la fel şi trebuie să ne adaptăm, iar la final vom vedea rezultatul”, a declarat Mihaela.

Programul meciurilor

Sâmbătă

Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu 6-1, 6-4

Katerina Siniakova – Simona Halep

Duminică (ora 14.00)

Karolina Pliskova – Simona Halep

Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu

Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova – Irina Begu / Monica Niculescu

 

Close
Închide
  Close