Mergi direct la conținut »
Sandu a renunţat la titlul de preşedinte de onoare al FRF şi la renta viageră!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Sandu a renunţat la titlul de preşedinte de onoare al FRF şi la renta viageră!

Sandu a renunţat la titlul de preşedinte de onoare al FRF şi la renta viageră!

UPDATE 16.17: Ioan Horoba, preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş şi membru în Comitetul Executiv al FRF, a reacţionat la acuzaţiile aduse astăzi de fostul preşedinte al FRF.

”De ce să îmi dau demisia? Nu mă  consider vinovat, eu sunt singurul care am votat împotrivă, nici măcar Gino Iorgulescu nu a avut curaj să voteze împotrivă.
Mircea Sandu are dreptate, Răzvan Burleanu ştia tot. Sandu nu se referea la mine. Unul, Prunariu, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost acolo. Toate sunt făcute la comandă la FRF”,
a declarat Ioan Horoba, pentru SportNews.ro.

///

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a organizat astăzi o conferinţă de presă în care a făcut un anunţ surprinzător şi l-a atacat dur pe Răzvan Burleanu, actualul conducător de la Casa Fotbalului.

Nedorind să particip la falimentul FRF, am decis să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare! Renunţ la toate privilegiile pe care le aveam în urma lucrurilor pentru care le-am făcut în fotbalul românesc! Nu vreau să fiu părtaş la fărădelegile actualei conduceri! Nu pot să accept ca numele meu să fie asociat cu o gaşcă de impostori. Nu mă pot asocia cu incompetenţa şi cu lipsa de rezultate a regimului instalat la Casa Fotbalului.

Dacă cineva vrea să discute cu actuala conducere a FRF, trebuie să se înscrie în audienţă, deoarece uşile de la Casa Fotbalului sunt zăvorâte”, a fost anunţul-şoc făcut de Mircea Sandu în cadrul conferinţei de presă pe care a organizat-o.

Ca preşedinte de onoare al FRF, ”Naşul” beneficia de o rentă viageră netă de 75.000 de euro pe an. În luna iunie, Adunarea Generală a FRF a decis ca renta să fie anulată. Mircea Sandu era atunci decis să atace în instanţă această hotărâre a forului federal.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

”Am anunţat încă din 2012 că nu mai doresc să candidez pentru un nou mandat de preşedinte. Trebuia să-mi fi ascultat familia şi să fi luat decizia asta dinainte. Dacă beneficiam de secretară şi de birou, aveam asta pentru că mă angajasem în contract să mă implic pentru organizarea în România a unor meciuri de la Campionatul European din 2020.

Minciunile pe care le spune şi lipsa de caracter pe care o are impun demisia lui Burleanu! Sunt însă convins că impostorul nu va renunţa. Renunţ să mai candidez la UEFA, în cazul în care cei de la Casa Fotbalului mă propuneau, aşa cum se angajaseră. Mă consider, din acest moment, dezlegat de orice contract cu actuala administraţie de la FRF.

Cer domnului Nicolae Văcăroiu să facă public controlul Curţii de Conturi de la Timişoara, să vedem cum această societate (n.r. – gruparea FC Timişoara), în perioada în care era condusă de domnul Gheorghe Chivorchian, a cheltuit banii publici pe care i-a primit”, a mai ţinut să precizeze ”Naşul”.

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție
Recomandări

Ministerul Sănătății, reacție în cazul doctorului filmat în timp ce operează fără echipament de protecție

 

Însoţit de Didi Prodan

Mircea Sandu l-a atacat dur pe actualul preşedinte, Răzvan Burleanu: ”Văd că impostorul vrea acum trei mandate… Cred că, de fapt, vrea şi el să stea vreo 24 de ani! Stă pe acelaşi scaun pe care îl aveam eu, insigna federaţiei e făcută de mine. De acum încolo, o să-i observ pe cei din actuala conducere şi o să-i critic atunci când fac ceva rău. Îi cer demisia celui care minte şi atunci când respiră! Începând de astăzi, nimeni nu-i va mai da crezare. O să plec în China şi îi anunţ pe impostori să nu pătrundă prin efracţie în biroul meu, pentru că am valori acolo!

Spune Burleanu că el nu vrea salariu de 10.000 de euro… Păi, fă-ţi măi, băiatule, salariu de 10.000, să te văd şi pe tine cu un costum ca lumea, că ai şi tu o funcţie! El apare mereu cu cravata aia maro şi cu acelaşi costum!

„Parasite” în pădurile României. O familie trăiește într-un grajd și speră că într-o zi își va putea construi o casă doar pentru ea
Recomandări

„Parasite” în pădurile României. O familie trăiește într-un grajd și speră că într-o zi își va putea construi o casă doar pentru ea

 

Am luat renta pe patru sau cinci luni şi patru sau cinci plinuri de motorină. Asta, în baza contractului pe care îl aveam. Prin renunţarea la titlul de preşedinte de onoare, mă detaşez şi mă dezic de laşitatea oamenilor din Adunarea Generală şi din Comitetul Executiv, precum şi de managementul promovat de Răzvan Burleanu. Sunt nişte impostori! Cei din Adunarea Generală şi din Comitetul Executiv erau slugarnici cu mine, iar acum au schimbat stăpânul”.

”Eu am anunţat că, dacă voi pierde procesul cu Loteria Română, voi achita onorariul din buzunarul meu. Dar am câştigat şi am adus la federaţie 20 de milioane de euro”, a mai ţinut să precizeze fostul preşedinte al FRF.

La conferinţa de presă a lui Mircea Sandu a participat şi Didi Prodan, contestatarul înverşunat al lui Răzvan Burleanu.

”Puiule, cum poţi să stai lângă impostorul ăsta?”

”Naşul” s-a arătat dezamăgit de Anghel Iordănescu, directorul tehnic al FRF, care a făcut, iniţial, parte din echipa lui Gică Popescu, dar a rămas ulterior să lucreze alături de Răzvan Burleanu: ”Puiule, cum poţi să stai lângă impostorul ăsta? Nu pot spune însă că Iordănescu e un laş. El a fost şi va rămâne prietenul meu”.

”Voi merge să-l vizitez pe Gică Popescu la închisoare, mai ales că, acum, apele s-au mai liniştit. Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat”, a mai menţionat fostul şef de la Casa Fotbalului.

Atac la Vlădoiu şi la Belodedici: ”S-au făcut preş”

Mircea Sandu i-a atacat mult mai dur pe Jean Vlădoiu şi pe Miodrag Belodedici, foştii săi colaboratori. ”Naşul” consideră că aceştia l-au trădat, deoarece s-au dat de partea lui Răzvan Burleanu. ”Ei s-au făcut preş! Hai, Jean se ocupă cu suporterii naţionalei, nu contează, dar Belodedici e cea mai mare dezamăgire a mea! Păi, cine ai fost tu, Miodrag Belodedici, pe lângă «Ciurli Burli» (n.r. – Răzvan Burleanu)?”, a acuzat Sandu.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close