Mergi direct la conținut »
Lovitură dură pentru stelişti! Un jucător important ratează derby-ul cu Dinamo!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Lovitură dură pentru stelişti! Un jucător important ratează derby-ul cu Dinamo!

Lovitură dură pentru stelişti! Un jucător important ratează derby-ul cu Dinamo!

UPDATE 15.00. Steaua a prezentat un buletin medical după "războiul" de la Târgu Mureş. Rusescu şi Keşeru au traumatisme craniene grave.

buletin
…………….
Accidentat în partida de la Târgu Mureş cu ASA, pierdută de stelişti cu scorul de 1-0, atacantul Raul Rusescu va lipsi de pe teren în marele derby cu Dinamo.

Raul Rusescu n-a stat pe teren mai mult de un minut în partida pe care Steaua a disputat-o duminică seară pe arena celor de la ASA Tg. Mureş (scor 0-1). Intrat în locul lui Claudiu Keşeru, Rusescu a părăsit gazonul fără să atingă mingea, după ce Gabi Mureşan l-a lovit cu cotul în plină faţă.

Atacantul Stelei a fost dus de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că a suferit o fractură a osului orbital. Recuperarea lui Raul Rusescu va dura cel puţin trei săptămâni, astfel că fotbalistul Stelei va rata derby-ul cu Dinamo, programat vineri, pe ”Arena Naţională”, în etapa a 13-a a Ligii I. De asemenea, Claudiu Keşeru este şi el incert pentru derby-ul cu rivala din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Raul Rusescu are fractură de orbită, ceea ce înseamnă că osul de sub ochi este fracturat şi, timp de trei săptămâni, jucătorul nu va putea fi utilizat într-un meci oficial. Domnul Iordănescu s-a interesat de starea lui, dar medicul ne-a dat această veste.

În plus, Keşeru a suferit o comoţie cerebrală şi este încă în investigaţii. La fel şi Latovlevici”, a anunţat, potrivit agenţiei Mediafax, Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

 

Close
Închide
  Close