Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Lucaci speră să prindă Cupa Mondială. ”Barbă pentru Londra!”. Azi, test cu Namibia

Lucaci speră să prindă Cupa Mondială. ”Barbă pentru Londra!”. Azi, test cu Namibia

[gallery ids="1362790,1362856,1362857,1362858"]

Flankerul Viorel Lucaci (28 de ani) își dorește ca României să câștige și meciul cu Namibia, programat miercuri, de la ora 20.00 (în direct pe TVR2), în World Rugby Nations Cup, competiție care se desfășoară la București. Stelistul a pus cele două încercări marcate în meciul victorios (35-9) cu Spania pe seama echipei.

”Firește că m-am bucurat pentru ele, mai ales că e prima oară când reușesc o dublă într-un meci al naționalei, însă și mai mult m-a încântat victoria echipei României. S-a întâmplat că am marcat eu, însă meritul este al tuturor colegilor. La primul eseu, l-am văzut pe Macovei că trece printre adversari și mi-am zis să încerc și eu. Am reușit deși erau vreo patru spanioli în fața mea”, ne-a spus jucătorul de linia a treia.

”Am avut la accidentări de nici nu le mai țin minte! Menisc, umăr, gleznă… Nu mi-a fost niciodată frică. Doar că acum îmi doresc să fiu sănătos pentru a participa la Cupa Mondială din Anglia, de la toamnă”, ne-a declarat flankerul, care și-a lăsat barba să-i crească. ”Sper să joc cu ea așa și la Londra”.

2015_lucaci

Născut în Gura Humorului, Lucaci mai vrea să câștige și ediția din acest an a World Rugby Nations Cup. ”Meciul cu Namibia se anunță dificil. Joacă mult la contact. Ne dorim victoria, desigur, dar mai ales să jucăm mult mai bine decât contra Spaniei. Noi, ca grup, din punct de vedere uman, ne înțelegem foarte bine. Se vede însă că unii jucăm în campionatul intern, alții în străinătate. Deși valoarea Superligii a crescut, cei de afară au mai multe meciuri tari, de mare intensitate. Sperăm ca în fața Namibiei să facem mai puține greșeli”, a concluzionat jucătorul Stelei.

În etapa cu numărul 2 a World Rugby Nations Cup, miercuri, pe stadionul ”Arcul de Triumf” sunt programate meciurile Argentina Jaguars – Spania (ora 17.00) și România – Namibia (ora 20.00). Clasament: 1. Argentina 5 puncte, 2. România 4p, 3. Namibia 0p, 4. Spania 0p.

Close
Închide
  Close