După o scurtă analiză a meciului Simonei cu Maria Șarapova, din sferturile de finală de la Cincinnati, care a însemnat al treilea eșec din ultimele patru luni pentru româncă în fața rusoaicei, autorul mesajului oferă o explicație.

Am vazut ca si Simona a afirmat ca “pe viitor voi juca ”mai agresiv”.Foarte bine , asta este cheia , dar pentru asa un joc ”mai agresiv” trebuie sa ai multa energie si aici ma intorc la cei doi baieti din staff care desi tineri si animati de cele mai bune intentii, fara indoiala nu cred ca au EXPERIENTA si CUNOSTINTELE necesare pentru a o antrena pe Simona (fapt pentru care eu chiar am sugerat sa-l contacteze pe Neubert, preparatorul fizic al lui Reghecampf , care a facut minuni cu Steaua) pe final de meci fiind vizibila o cadere fizica la Simona, moment in care Maria a accelerat si a facut break-ul, apoi a castigat decisivul, a scris machedonul, care semnează Costinel.

Neamțul Neubert, care a plecat cu Laurențiu Reghecampf la Al-Hilal, a transformat Steaua în cea mai bine pregătită fizic echipă din România, ajutând formația din Ghencea să câștige la pas ultimele două titluri în România și să fie competitivă în cupele europene.

Pregătirea fizică a Simonei este de datoria lui Teo Cercel și a kinetoterapeutului Andrei Cristofor. Teo Cercel a fost omul care a lucrat cu Simona încă de la începutul ascensiunii fulminante a româncei, care s-a transformat, în nici măcar doi ani de zile, dintr-o jucătoare de pluton, într-o pretendentă serioasă la șefia WTA și la titluri de Mare Șlem.

Kinetoterapeutul Andrei Cristofor, un tânăr angajat la clinica de medicina sportivă a lui Gelu Cosma, s-a alăturat mai târziu echipei Simonei Halep, din care mai fac parte și antrenorul belgian Wim Fissette și managerul Virginia Ruzici.

Autorul mesajului (PE CARE ÎL PUTEȚI CITI INTEGRAL AICI), probabil un prieten de familie, se încheie cu un sfat.

Tu, Stere, să faci cum vrei. Dar nu uita că de la oricine poți învăța. Sper ca Dumnezeu să-ți lumineze mintea și să faci ceea ce trebuie pentru fata ta .

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile