Mergi direct la conținut »
Mats Wilander explică înfrângerea Simonei Halep din semifinale la Australian Open. "Nu-i place să vină deloc la fileu"
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mats Wilander explică înfrângerea Simonei Halep din semifinale la Australian Open. "Nu-i place să vină deloc la fileu"

Mats Wilander explică înfrângerea Simonei Halep din semifinale la Australian Open. „Nu-i place să vină deloc la fileu”

Fostul jucător de tenis suedez Mats Wilander a vorbit, la Eurosport, despre eșecul suferit de Simona Halep în semifinala de la Australian Open, contra jucătoarei Garbine Muguruza.

De Daria Maria Diaconu,

Simona Halep a pierdut cu Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7 (8), 5-7, în semifinale la Australian Open 2020. În finală, Garbine Muguruza o înfruntă pe americanca Sofia Kenin.

Mats Wilander a comentat despre meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza.

„Simonei nu-i place să vină deloc la fileu. Asta s-a întâmplat. pe de altă parte, Muguruza se simte foarte bine la fileu, pune presiune pe tine. Muguruza a meritat victoria, a jucat bine. A căpătat încredere odată cu victoriile din ultimele meciuri. Este o jucătoare completă. garbine are lovituri puternice, serviciul este o armă. Simona mai are loc să își îmbunătățească jocul și asta o știe și ea. Mă refer la serviciu și la loviturile din spate, dar trebuie să vină în față, la fileu”, a spus Mats Wilander la Eurosport, potrivit ziare.com.

Close
Închide
  Close