”Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La Mulți Ani! Să ai o zi minunată și să te asiguro că băieții (Toni, Theo și Daniel) au grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un al 28-lea an minunat și să-l facem pe-al 29-lea și mai bun”, a scris Darren Cahill.

Pe 12 septembrie, Simona Halep a anunțat pe contul său de Facebook că reia colaborarea cu australianul Darren Cahill, cel care i-a fost antrenor până sezonul trecut.

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep între 2015 și 2018, cei doi despărțindu-se în luna noiembrie a anului trecut, după ce australianul a invocat unele motive personale.

Totuși, cei doi au rămas în relații excelente. Darren Cahill a fost prezent în anturajul Simonei Halep și la Wimbledon, acolo unde românca și-a trecut în palmares cel de-al doilea său trofeu de Mare Șlem. Australianul este omul alături de care Simona Halep a spart cele două mari borne ale carierei: locul 1 mondial și primul titlu de Mare Șlem, la Roland Garros 2018.

Citeşte şi:

Un analist sportiv îi atrage atenția Simonei Halep, care împlinește 28 ani. „Și-a luat opt săptămâni de vacanță în plin sezon WTA!”

Clasament WTA: Simona Halep – locul 6, Bianca Andreescu – pe 5. Pozițiile celorlalte românce

Simona Halep și Darren Cahill, comparați cu Spice Girls și ABBA. «Cea mai frumoasă poveste a momentului»

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente