De Cătălin Apostol,

Tim Grover, fostul antrenor personal de fitness al vedetei lui Chicago Bulls, a afirmat că Michael Jordan a fost otrăvit cu pizza înaintea meciului 5 al finalei NBA cu Utah Jazz din 1997.

Grover a povestit că lui Jordan i s-a făcut brusc foame în noaptea dinaintea partidei. Pentru că echipa Chicago Bulls era cazată la un hotel din afara orașului Salt Lake City, iar stabilimentul nu avea bucătăria deschisă non-stop, baschetbalistul a comandat telefonic o pizza.

Au apărut cinci tineri la ușă, ca să livreze o pizza. Tot încercau să privească în spatele meu, dorind parcă să se asigure că Michael chiar este în cameră. Am avut o presimțire rea cu acea pizza.

Tim Grover, fostul antrenor de fitness al lui Michael Jordan:

Mult mai târziu, Michael Jordan avea să declare, referitor la acea seară, că “m-am trezit în jurul orei 2.30 și am vomitat”. Afirmația sportivului a fost susținută, acum, și de antrenorul personal de fitness.

“Pe la 3.00 noaptea m-a sunat Michael și mi-a cerut să merg la el în cameră. L-am găsit stând încovrigat în pat și tremurând. Am chemat doctorul echipei”, a spus Grover, citat de Bild.

Repus pe picioare cu perfuzii

“Michael nu avusese nici un simptom de gripă cu câteva ore mai devreme. Știam însă că manifestări ca ale lui pot fi provocate de o otravă pusă în mâncare. A fost sută la sută de la mâncare”, a adăugat antrenorul de fitness al lui Michael Jordan.

Vedeta lui Chicago Bulls și-a revenit cu ajutorul unor perfuzii și a contribuit decisiv, a doua zi, la victoria contra lui Utah Jazz (90-88), marcând 38 de puncte și sfârșind meciul epuizat, sprijinindu-se de coechipierul Scottie Pippen.

“Taurii” din Chicago aveau să câștige trofeul, impunându-se cu 4-2 în fața lui Utah Jazz.

Citeşte şi:

A murit Constantin Jamaischi. Legenda clubului Rapid avea 75 de ani

FRF a trimis la UEFA garanțiile guvernamentale privind organizarea Euro 2020 la București

Ana Bogdan este singura jucătoare de tenis din România care va primi bani de la WTA

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.