Mergi direct la conținut »
Mihaela Buzărnescu a aprins imaginația fanilor. Declarație de dragoste făcută de un bucătar: ”Te iubesc!”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Mihaela Buzărnescu a aprins imaginația fanilor. Declarație de dragoste făcută de un bucătar: ”Te iubesc!”

Mihaela Buzărnescu a aprins imaginația fanilor. Declarație de dragoste făcută de un bucătar: ”Te iubesc!”

Mihaela Buzărnescu a devenit foarte activă pe social media odată cu ascensiunea în topul celor mai bune jucătoare de tenis din circuitul profesionist WTA.

Jucătoarea de 30 de ani, locul 26 mondial, a postat recent pe instagram o fotografie în costum de baie, făcută în Australia, înaintea turneului de la Hobart. Imaginea a primit 2542 de like-uri și zeci de comentarii.

Bărbaților le-a plăcut ce văd, iar comentariile acestora sunt măgulitoare pentru Mihaela: „Amazing body”, „Perfectă”, „Magic beautiful woman”, „Beautiful beautiful beautiful beautiful beautiful Miki”, ”Mamma mia Micky”, ”Nu doar că ești o jucătoare bună , dar ai și talent de fotomodel!”. Unul mai curajos, și-a luat inima-n dinți și i-a făcut o adevărată declarație de dragoste. „Ești ce a mai frumoasă femeie din lume. I love you”, a scris ionutchef, bucătar de profesie.

Mihaela Buzărnescu se află la Australian Open, unde a fost eliminată la simplu, în turul 1, de Venus Williams, dar continuă competiția la dublu alături de Irina Begu.


Citește și: O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

Close
Închide
  Close