Mergi direct la conținut »
Mihai Leu calcă pe urmele tatălui său, Nicolae. Și acesta a fost campion național la raliu
Sport Libertatea > Sport > Mihai Leu calcă pe urmele tatălui său, Nicolae. Și acesta a fost campion național la raliu

Mihai Leu calcă pe urmele tatălui său, Nicolae. Și acesta a fost campion național la raliu

Mihai Leu calcă pe urmele tatălui său, Nicolae. Și acesta a fost campion național la raliu

De Ciprian Iana,

După ce a fost campion național la raliuri în 2003, Mihai Leu (49 de ani) simte din nou adrenalina la volanul unui superb Ferrari Challenge 458.

În prezent, Mihai Leu participă, după zece ani de absență, la Campionatul Național de Viteză în Coastă. Aflat, cu două etape înainte de final, pe locul 5 la general, Mihai Leu a căpătat acest ”microb” de la tatăl său, Nicolae.

”L-am moștenit pe tata în ceea ce privește cursele de raliu. Tatăl meu, Nicolae Leu, a fost campion național pe circuitul de viteză și vicecampion național în circuitul de coastă. Se întâmpla în 1978”, a declarat, pentru Libertatea, Mihai Leu.

”Când era meu mic nu înțelegeam prea multe de la aceste curse, dar, cu timpul, mai ales după ce m-am lăsat din cauza unei accidentări de boxul de performanță, m-a prins și pe mine acest ”microb”. Acum îmi place foarte mult să pilotez, mai ales că am o mașină, un Ferrari Challenge 458, poate nu cea mai puternică dar, cu siguranță, cea mai frumoasă din circuit”, ne-a mai spus cel care, în 1997, devenea campion mondial WBO la semimijlocie..

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

După ”pauza” de un deceniu, Mihai Leu e din nou stăpân pe volan. ”Mă simt excelent, pilotajul mi-a lipsit!”, spune cel care a avut o copilărie lipsită de griji, datorită în special tatălui său. Acesta a fost șef de restaurant în perioada în care Mihai Leu era elev. ”Tata a condus un restaurant în Hunedoara, așa că am avut o situație material destul de bună înainte de Revoluție”, a conchis marele sportiv.


VIDEO/ Dan Ciotoi de la Generic ascultă Smiley și Holograf! Cântărețul de muzică de petrecere ne-a făcut mărturisiri surprinzătoare

Close
Închide
  Close