Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport

Mihai Nae, dresorul canin preferat de vedete și de patrupedele lor. Dezvăluiri despre câinii-actori!

Mihai Nae, cunoscutul dresor canin preferat de vedete și de patrupedele acestora, obține succese remarcabile cu dresajul câinilor-actori. Mihaela Tatu, Daniela Gyorfi, Paula Seling, Adelina Pestrițu, Sonia Trifan și Amna sunt doar câteva dintre vedetele ce au exersat arta comunicării cu ai lor companioni, alături de cunoscutul dresor.

Foarte curând, pe cunoscutul Belgian Malinois Aky, pe Lupul Ceh pe nume Chaos și pe Dogul Argentinian Zeus îi putem vedea în roluri pentru producția Antenei 1 ”Băieți de oraş”.

Recent, câinii au filmat alături de Mihai Bendeac și echipa acestuia, pe Transfăgărășan, pentru cunoscuta producție ce se bucură deja de al doilea sezon. Câinii au avut roluri extraordinare, ce vor face deliciul publicului acestui serial de comedie foarte apreciat. 

Mihai ne povestește cum cățeii au muncit cot la cot cu actorii, lucru ce nu a fost deloc ușor, deorece filmările au durat și 16 ore. Echipa a fost formată din profesioniști și am încredere că și actorii noștri patrupezi au dat totul încât să se ridice la nivelul așteptărilor”, spune dresorul.
Despre dresajul câinilor actori, Mihai Nae ne povestește că nu se termină, practic, niciodată și că întotdeauna mai rămâne ceva de făcut sau ceva ce nu a fost făcut.
Câinii învață de la o experiență la alta să colaboreze cu cei din echipele de filmare. Fiecare decor nou, cât și fiecare rol trebuie să aibă oarecum o execuție spontană, fapt ce face diferența între un câine actor și unul care are doar un dresaj elementar. Câinii-actori trebuie să știe să latre la comandă, să care sacoşa și chiar să lanseze un atac care să pară agresiv, dar care să nu pună în pericol siguranța actorilor. Deci să joace un rol”, completează dresorul.
Numeroasele experiențe pe platoul de filmare alături de câini l-au îndrumat pe Mihai să fie unicul dresor din Europa care să participe la singurul curs de psihologie canină din lume, alături celebrul dresor de la Hollywood Cesar Milan.

Citiți și:

VIDEO/ Un dresor din România va face cursuri cu renumitul Cesar Millan! E incredibil cum a ajuns la el: ”I-am scris și…”

 VIDEO/ Cum alegi câinele potrivit pentru copilul tău?

Close
Închide
  Close