MENIU CAUTĂ

Mihail Marian, noul director tehnic al FRF

Distribuie

În vârstă de 53 de ani, Mihail Marian va conduce un colectiv, în care se vor regăsi, printre alţii, Dan Apolzan (Directorul Şcolii Federale de Antrenori, începând cu 1 septembrie 2011), Viorel Cojocaru (rectorul UNEFS), Miodrag Belodedici (directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori) şi Ştefan Iovan (antrenorul coordonator al loturilor naţionale de juniori), informează Mediafax.

În următoarele trei-patru luni se va face o evaluare obiectivă şi exhaustivă a fotbalului românesc la toate nivelurile, începând cu copiii şi juniorii şi terminând cu eşalonul seniorilor. Se va înfiinţa un grup de lucru, denumit Colegiul Central al Antrenorilor, alcătuit din personalităţi ale fotbalului, urmând ca, apoi, să se elaboreze strategiile tehnice ce se vor impune.

Membrii Comitetului Executiv au aprobat referatul conform căruia nu se va mai organiza Campionatul Selecţionatelor Judeţene Under 16, urmând ca noua Direcţie Tehnică a FRF, condusă de Mihail Marian, s-o integreze în strategia tehnică de ansamblu a fotbalului românesc.

Comentarii