De Ciprian Iana,

Pentru a mai avea șanse, tricolorii trebuie să învingă, pe 15 noiembrie, de la ora 21.45, la București, naționala Suediei.

Nici un succes cu Suedia nu ne-ar asigura însă calificarea la Euro 2020, România fiind obligată ca, peste trei zile, să scoată cel puțin un punct din deplasarea din Spania.

O sarcină ingrată pentru Cosmin Contra, selecționer care are ca obiectiv calificarea la Euro 2020, turneu care se va disputa în 12 orașe de pe ”Bătrânul continent”, printre care și București.

În caz de ratare a calificării la CE, Cosmin Contra va fi schimbat din funcție. Pe lista posibililor înlocuitori ai actualului selecționer, pe lângă Dan Petrescu sau Gică Hagi, figurează și Mirel Rădoi.

Actualul selecționer al naționalei de tineret a României spune că ar veni la prima reprezentativă doar în cazul în care nu i se va fixa de către conducerea FRF obiectivul de calificare la Cupa Mondială 2022 din Qatar.

„Dacă aș accepta în momentul de față să ma duc la o echipa națională de seniori, asta ar însemna să nu am obiectiv calificarea. Este singura portiță să accept naționala de seniori. Este singurul lucru pe care aș putea să îl accept, dacă Cosmin nu va mai continua”, a spus Mirel Rădoi la Pro X.

Acesta a adăugat: ”Eu stiu ca in momentul de față este obligatorie calificarea la echipa națională a României. Din cauza asta va spun că în momentul de față nu sunt pregătit”.

Despre filozofia sa despre fotbal, Mirel Rădoi a precizat: ”Eu aă vrea altă abordare. Ca jucătorii să nu aibă nici o teamă, indiferent de adversarul pe care îl întâlnesc, să își depășească acest prag mental, să jucam cât mai spectaculos”.

Citeşte şi:

Nadia Comăneci a făcut senzație la Marele Premiu de Formula 1 al SUA. ”Regăsirea iubirii” / VIDEO

Simona Halep, în vacanță exotică în Maldive. ”O călătorie îți oferă întotdeauna o poveste de spus”

Sorana Cîrstea, discuție ”de afaceri” cu noul minstru al Tineretului și Sportului. Simona Halep, pe ”lista” lui Ionuţ Stroe

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi
HOROSCOP

Horoscop 26 februarie 2020. Leii au motive să fie nemulțumiți azi