Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Monica Niculescu, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu s-au jucat cu un șarpe uriaș la Melbourne | GALERIE FOTO

Monica Niculescu, Irina Bara şi Mihaela Buzărnescu s-au jucat cu un șarpe uriaș la Melbourne | GALERIE FOTO

Jucătoarele române de tenis Monica Niculescu și Irina Bara au sărbătorit într-un mod inedit calificarea în turul 2 al probei de dublu feminin de la Australian Open.

Monica și Irina s-au fotografiat cu un șarpe uriaș, cu pui de canguri, cu reptile și cu bufnițe. Nici Mihaela Buzărnescu, eliminată de Venus Williams în turul 1 la simplu, nu a ratat ocazia de se imortaliza cu exponatele din zona zoo amenajată la arenele de la Melbourne.

Monica Niculescu și Irina Bara vor juca, vineri, în turul 2 cu perechea Lucie Hradecka (Ceahia)/Ekaterina Makarova (Rusia).

Mihaela Buzărnecu și Irina Begu joacă, joi dimineață, în turul 1 la dublu cu australiencele Lizette Cabrera / Jaimee Fourlis.

Mihaela Buzărnescu partcipă şi la turneul de dublu mixt alături de austriacul Oliver Marach. Cei doi sunt favoriţii numărul patru, dar vor avea un debut dificil, contra cuplului Bethanie Mattek Sands (SUA)/Jamie Murray (Marea Britanie).

Australian Open 2019. La simplu, doar cu Halep și cu Copil. Toate rezultatele românilor.

 


Citește și: Se leapădă de „Nobelul fals”? Academia Română a scos anunțul cu distincția dubioasă acordată lui Eugen Simion

Close
Închide
  Close