Pedro (1), Cahill (21), Haard (62) și Kante (70) au fost marcatorii meciului din etapa a 9-a din Premier League.

VIDEO, AICI.

La sfârșitul partidei, când Mourinho l-a salutat pe antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte, portughezul a ținut să-i reproșeze acestuia modul în care a reacționat după reușitele ”The Blues”, acuzându-l pe acesta că a vrut să-l umilească.

”Te bucuri așa la 1-0, nu la 4-0. A fost o umilință”, i-ar fi spus Mou lui Conte. 

580d9d7fe2a01

Mourinho: ”Ce e între mine și antonio rămâne între noi”

La sfârșitul meciului, ambii antrenori nu au vrut să divulge conversația, dar nici nu au negat-o.

”Cred că o conversație privată trebuie să rămână privată. Dacă cineva descoperă ceva, OK… Dar, pentru mine, o conversație privată trebuie să rămână privată”, a spus italianul. 

„Mă știți pe mine. Am vorbit cu Conte, nu cu voi (n.r. – cu jurnaliștii). Ce e între mine și Antonio e pentru noi. Sau depinde de el dacă vrea să vorbească. E problema lui. Eu nu am nici un comentariu de făcut”, a spus Mourinho după meci. 

La conferința de presă, de după meci, Conte a fost întrebat, la rându-i, despre acest incident, numai că fostul antrenor al lui Juventus nu a dorit să intre prea mult în detalii. Mai mult, Conte a simțit că nu a făcut nimic greșit în momentul în care i-a încurajat pe fanii londonezilor.

”Eu mereu am ascultat încurajările suporterilor lui Manchester United, care și-au susținut mereu fanii și de aceea le-am cerut și eu supoterilor mei să bată din palme, pentru jucători, pentru performanțe. Cred că acest lucru este normal. Toți jucătorii merită să fie susținuți prin bătăi din palme. În rest, nu este nimic special, nimic mai mult”, a spus Conte.