MENIU CAUTĂ
14 Sep. 2018 13:20 , de Viorel Tudorache

Naționala feminină de futsal a României are portar de fotbal pe plajă. Tricolorele au luat 20 de goluri în primele meciuri din preliminariile Euro 2019 | VIDEO

Distribuie

Naționala feminină de futsal a României are portar de fotbal pe plajă. Tricolorele au luat 20 de goluri în primele meciuri din preliminariile pentru Euro 2019.

Echipa pregătită de David Asandei a pierdut fără drept de apel partidele cu Spania (1-12) și cu Italia (2-8), disputate în Grupa 1 a rundei principale, care se desfășuară la Madrid (11 și 16 septembrie).

Înființată în urmă cu un an, reprezentativa feminină de futsal a României este formată  din jucătoare care provin de la echipe de fotbal pe teren mare. Mai mult, portarul Sabina Radu cochetează cu fotbalul pe plajă, sport la care este campioană în Italia cu formația Lady Terracina.

România dispută sâmbătă, ultimul meci din grupă, cu Polonia.

Clasamentul: 1. Spania 6p (20-1), 2. Italia 6p (14-3), 3.  Polonia 0p (1-14), 4. România 0p (3-20).

La turneul final se califică doar prima clasată.

Tricolorele au profitat vineri de ziua liberă și au vizitat Santiago Bernabeu, arena celor de la Real Madrid.

Lotul convocat pentru Main Round Euro 2019:

Sabina Radu (Chiaravale Fiber Pasta), Mirela Abălașei (Universitatea Galați) – portari; Lucica Meleaca (CSM Târgu Mureș), Mihaela Merlan (Heniu Prundu Bârgăului), Nina Anca (Fair-Play București), Valentina Petre (Fair-Play București), Roxana Ion (Italcave Real State), Maria Stamate (Universitatea Galați), Antonia Covaci (Sporting Lisabona), Monica Bențoiu, Lidia Moacă, Elena Răduc (toate Universitatea Galați), Kinga Barabasi (Vasas Femina), Szidonia Papp (Heniu Prundu Bârgăului).


Citește și: Libertatea a vorbit cu primarul care i-a numit pe români „beţivi şi puturoşi”: „Când mă duc după oameni, eu asta găsesc pe la cârciumi”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii