Mergi direct la conținut »
Naţionala U-19 debutează azi în Elită: "Atacăm calificarea la Euro"
Sport Libertatea > Sport > Naţionala U-19 debutează azi în Elită: "Atacăm calificarea la Euro"

Naţionala U-19 debutează azi în Elită: „Atacăm calificarea la Euro”

Selecţionata U-19 a României dispută în acestă seară, contra Austriei, la Mogoşoaia, de la ora 21.00, în cadrul Turneului de Elită al CE 2014. Antrenorul Ştefan Iovan şi jucătorii sunt încrezători în şansele de calificare la turneul final, programat în Ungaria, între 19 și 31 iulie.

Ștefan Iovan, selecţioner România U19: „Mă bucur că am avut o săptămână de pregătire cu aproape toți jucătorii in cantonament. A lipsit Cristi Manea, dar el și-a făcut intens antrenamentul cu prima reprezentativă. Avem un lot bun și cred că, la cum arătăm acum, ne putem bate cu orice echipă din Europa. Este foarte important la un asemenea turneu să începem cu o victorie. Avem obligația să terminăm pe primul loc. Ar fi și o onoare pentru toți să ducem România la turneul final. Suntem avantajați de faptul ca aproape toți jucătorii noștri au prins meciuri în prima ligă. Este o generație bună și avem mari speranțe. Totuși, nu va fi ușor. Fiecare adversar a ajuns aici din grupe puternice, așa că trebuie sa avem mare grijă”.

Ionuț Mitriță, mijlocaş România U19: „Ne-am pregătit numai cu gândul la calificare. Suntem un grup unit. Avem mare încredere. Mulți ne-am maturizat în meciurile de seniori din Liga 1, iar acest detaliu cred că va fi important”.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Alexandru Tudorie, atacant România U19: „Avem un mare avantaj prin faptul că jucăm acasă. Sunt optimist pentru că observ că suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Toți suntem conștienți cât ne poate ajuta o participare la un Campionat European. Cota noastră ar crește imediat. Prin multă muncă vom ajunge unde ne-am propus”.     

Programul României U19 la Turul de Elită: Joi, 5 iunie, ora 21.00: România-Austria Sâmbătă, 7 iunie, ora 18.30: România- Rusia Marți, 10 iunie, ora 19.00: România- Norvegia

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close