MENIU CAUTĂ
26 Oct. 2017 08:00

Nevasta lui Bănel Nicoliță arată mai ceva ca un fotomodel. Ar putea concura cu succes la un concurs de Miss | FOTO

Distribuie

Fotbalistul Bănel Nicoliță are motive să se simtă un bărbat noroc. Are alături de el o femeie superbă, model de eleganță și discreție.

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din România.

De-a lungul carierei, Bănel a jucat la FC Brăila, Poli Timișoara, FCSB, Staint-Etienne, Nantes și Viitorul. Fostul internațional a semnat anul acesta în Cipru, la Aris Limasol.

În plan personal, Bănel Nicoliță, în vârstă de 32 de ani, se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit. Este căsătorit cu o femeie extrordinar de frumoasă, împreună cu care are două fetițe adorabile, Amalia și Natalia.

Bănel Nicoliță a cunoscut-o pe partenera lui în anul 2008, pe vremea cand încă juca in România. Atunci, brăileanca studia Finanțe-Bănci și încă de când l-a cunoscut pe Bănel i-a fost alături, cu toate că acesta a trecut prin momente bune, dar și prin situații mai puțin plăcute.

Bănel Nicoliță și Cristina s-au căsătorit în luna iunie a anului 2014. Evenimentul a avut loc la Brăila, în orașul natal al sportivului. Mireasă la acea vreme, partenera de viață a lui Bănel Nicoliță a cucerit pe toată lumea, invitații neputându-și lua ochii de la ea, atât de seducătoare era.

”Ne-am cunoscut în Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, declara, cu ceva timp în urmă, Cristina Pisică, devenită doamna Nicoliță.

Cristina Nicoliță este superbă, are o eleganță aparte și este discreția întruchipată, preferând să stea departe de ochii curioșilor și să se ocupe de familia sa.

Brunetă, înaltă, cu o talie de viespe și cu un zâmbet irezistibil, soția lui Bănel Nicoliță este o prezență cu totul aparte. Delicată și cu look-ul unui model, Cristina Nicoliță ar putea concura oricând cu mare succes la un concurs de Miss.

Citește mai multe despre bănel nicoliţă, model și nevastă pe Libertatea.

Comentarii