Mergi direct la conținut »
Nicolae Stanciu nu se desparte de telefon în cantonamentul lui Anderlecht. ”Este 99,9% rezolvat transferul la Sparta Praga!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nicolae Stanciu nu se desparte de telefon în cantonamentul lui Anderlecht. ”Este 99,9% rezolvat transferul la Sparta Praga!”

Nicolae Stanciu nu se desparte de telefon în cantonamentul lui Anderlecht. ”Este 99,9% rezolvat transferul la Sparta Praga!”

Nicolae Stanciu nu se desparte de telefon în cantonamentul lui Anderlecht. E nerăbdător să ajungă la Sparta Praga.

ACTUALIZARE 10 ianuarie:Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a anunțat că fotbalistul are mai multe oferte, dar, aproape sigur, se va transfera la Sparta Praga. În acest moment, e doar o chestiune de ore până când Stanciu va pleca de la Anderlecht. ”Are din Europa încă 3 oferte. Ceva foarte bun, unde jucătorii români au jucat foarte puțin. Una dintre ele este un colos de echipă. Laur l-a dorit foarte mult, dar am refuzat ofertele de acolo. Variantă de împrumut avem 10 oferte. Am anunțat oficial că nu mai rămâne acolo. Este 99,9% rezolvat transferul la Sparta Praga. Nu va avea salariu mai mic ca la Anderlecht”,  a spus, la Digi Sport, Anamaria Prodan.

Presa cehă a scris, marți, că transferul mijlocaşului român va fi cel mai costisitor din istoria celor de la Sparta Praga.

Mai exact, între 4 şi 4,5 milioane de euro ar urma să le plătească cehii celor de la Anderlecht, care au achitat 10 milioane de euro celor de la FCSB, pentru transferul lui Stanciu în urmă cu un an şi jumătate.

Recordul este deţinut de Tal Ben Haim, transferat de Sparta Praga de la Maccabi Tel Aviv, în vara lui 2017, pentru pentru 3 milioane de euro.

Internaționalul român e aşteptat cu braţele deschise de antrenorul celor de la Sparta Praga. „Aş vrea ca el să fie primul nostru transfer. Îl cunosc bine şi când am aflat că putem să-l luăm, n-am ezitat nicio secundă. E exact ceea ce am nevoie. Poate să joace pe două pozitii, marchează, are o tehnică grozavă şi e o persoană decentă. Mi-ar plăcea mult să-l am aici”, a spus Andrea Stramaccioni în urma cu câteva zile.

Sparta Praga ocupă locul 5 în campionatul Cehiei, cu 28 de puncte după 16 etape. Lider este Viktoria Plzen, care a acumulat 46 de puncte.

Până la rezolvarea transferului, Nicolae Stanciu se află în pregătiri cu Anderlecht, în localitatea La Manga din Spania.


Citește și: Psihologul Libertatea: ”Prădătorii sexuali sunt cameleonici. Colegii nu și-ar fi putut da seama că polițistul are asemenea porniri”

Close
Închide
  Close