Mergi direct la conținut »
Nicolae Stanciu, în vizorul celor de la Chelsea. Englezii l-au comparat cu Hagi, Dorinel Munteanu și Boloni
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Nicolae Stanciu, în vizorul celor de la Chelsea. Englezii l-au comparat cu Hagi, Dorinel Munteanu și Boloni

Nicolae Stanciu, în vizorul celor de la Chelsea. Englezii l-au comparat cu Hagi, Dorinel Munteanu și Boloni. Nicolae Stanciu are șansa mâine de a le lua ochii britanicilor, fiindcă va evolua împotriva celor de la Celtic, la Glasgow, în Liga Campionilor.

BBC l-a lăudat pe mijlocașul român, comparându-l cu Hagi, Dorinel Munteanu și Boloni, mijlocașii de legendă ai naționalei României.

Stanciu a înscris primul gol al lui Anderlecht în ultima partida de campionat, cu o execuţie frumoasă ce justifică suma record de transfer plătită de clubul belgian – de aproximativ 9 milioane de lire sterline”, a menționat BBC.

Nicolae Stanciu, în vizorul celor de la Chelsea: „Are potențialul de a avea caelași impact în echipa națională precum Hagi”

BBC a mai dezvăluit faptul că Stanciu a fost în atenţia lui Chelsea în această vară.

”Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost în vizorul lui Chelsea în vară şi are potenţialul de a avea acelaşi impact în echipa naţională precum personalităţi marcante ca Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu şi Laszlo Boloni”, a mai notat sursa citată.

CITEȘTE ȘI: 

Crimă în Penitenciarul din Târgu Mureș! Hoțul asasin, care și-a sugrumat colegul de celulă, declarație șocantă: ”Moșul a căzut din pat!”

Close
Închide
  Close