„Fac un tratament pentru o boală, spre cancer ca să zic așa. Eu am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu și m-a ajutat LPF cu prețul acestui medicament. E în jur de 15.000 de lei.
Am trimis dosarul meu, am făcut un contract cu Liga. Vreau să-i mulțumesc domnului Gino Iorgulescu. Foarte rapid a rezolvat tot. Îmi va plăti tot în continuare.
E un gest onest și mi se pare un lucru deosebit ca în 3 zile să rezolve tot. Mai ales pentru România. Mă repet, îi mulțumesc și le doresc tuturor tot binele din lume”, a zis Tilihoi, pentru GSP.
Originar din Brăila, Tilihoi a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în București și adus la Știința. A evoluat la Universitatea în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ștefănescu în centrul liniei de fund.
A cucerit două trofee de campion și patru cupe ale României. În divizia A a evoluat în 294 de partide, marcînd de 7 ori. Are 36 de apariții în cupele europene și 10 în tricoul naționalei.
Fiica lui, Alina, a murit la 29 de ani
Tilihoi n-a fost ocolit de tragedii. În iarna anului 2008, și-a pierdut fiica, Alina, care a încetat din viaţă la numai 29 de ani, după o luptă grea cu o boală incurabilă. ”Când îţi moare propriul copil, pe care l-ai văzut crescând sub ochii tăi, nu mai ai cuvinte. Pentru mine timpul s-a oprit în loc“, a fost tot ce a putut să spună, printre lacrimi, Nae Tilihoi.
Alina Tilihoi a fost înmormântată pe 1 ianuarie 2008 la cimitirul Ungureni, fiind însoţită pe ultimul drum de sute de craioveni, prieteni, cunoştinţe, foşti colegi şi chiar simpli trecători care au fost mişcaţi de drama familiei Tilihoi.
Alina lucra la ITM Dolj, dar nu era străină de fotbal, fiind fostă componentă a echipei feminine CFR Craiova, campioană a ţării. La funeralii a fost prezent şi fratele său Lucian, fost jucător la Electro şi la formaţia de tineret a Universităţii Craiova, întors din Irlanda. În martie, Alina Tilihoi ar fi împlinit 30 de ani.
Rezultate BAC toamnă 2024. Notele, publicate pe edu.ro.