MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2018 04:57 , de Daniel Conţescu

Nicolas Mahut, consolat de fiul său, după ce a fost eliminat în ultimul tur al calificărilor de la US Open / VIDEO

Distribuie

Nicolas Mahut, consolat de fiul său, după ce a fost eliminat în ultimul tur al calificărilor de la US Open.

Nici n-au început meciurile de pe tabloul principal, că deja ultimul turneu de Mare Șlem al anului oferă momente emoționante.

Un astfel de eveniment a avut loc în turul trei al calificărilor (ultimul dinaintea accederii pe tabloul principal), la meciul dintre spaniolul Tommy Robredo (214 ATP), prezent la Sibiu Open în toamna anului trecut, și francezul Nicolae Mahut (131 ATP).

Meciul veteranilor (ambii au câte 36 de ani) i-a revenit ibericului. Nu duelul de pe terenul 12 al complexului de la Flushing Meadows a fost special (cei doi s-au înfruntat de 7 ori de-a lungul carierei, Robredo având 4-3 la general), ci ceea ce s-a întâmplat la final, după ce jucătorii și-a dat mâna despărțiți de fileu.

Învins în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 3-6, Mahut s-a așezat pe scaun și, cum stătea abătut, s-a trezit că fiul său îi sare în brațe. Puștiul a țișnit de pe margine și și-a îmbrățiat cu foc pe tatăl, dorind să-l consoleze.

Natanel a împlinit 7 ani

Și Robredo a fost mișcat de gestul de afecțiune al micuțului. N-a plecat de pe teren până ce nu a dat mâna cu fiului lui Mahut, apoi l-a mângâiat pe creștet. Băiețelul se numește Natanel (Nathanaël) și s-a născut pe 18 august 2011.

Mahut a intrat în istorie cu cel mai lung meci jucat în istoria tenisului, la Wimbledon 2010, contra americanului John Isner. S-a terminat 70-68, în decisiv. Partida a avut 183 de game-uri și a durat 11 ore și 5 minute, revenindu-i lui Isner.

Meciurile de pe tabloul principal de la US Open încep luni, la New York. Competiția se va încheia pe 9 septembrie.

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii