Alex e fiul lui Nicolae Capră, fratele lui Dan Capră. Nicolae se află și el în acceași situație ca și fratele său, adică în detenție.

Alex Capră e acţionar al clubului încă de când avea doar 19 ani.

La întâlnirea cu suporterii au participat şi Mihai Joiţa, noul manager sportiv al clubului, dar şi antrenorii Tibor Selymes şi Valentin Sinescu.

Pe loc rămâne doar Peteleu!

Alte reacții de la întâlnirea cu suporterii:

Selymes: ”Când am semnat cu Petrolul, m-am gândit la brand și la suporteri. Prefer două sisteme de joc: 4-2-3-1 ori 4-4-2”;

Joița: ”Transferul reușit al lui Hamza m-a contaminat cu virusul petrolist. E o atmosferă inegalabilă aici! Clubul are să-mi dea și mie bani, sunt la masa credală, dar ne înțelegem noi cumva. În afară de atacantul venit și apărut în presă (nr. DETALII, AICI), mai sunt încă cinci semnati. Din lotul vechi, singura certitudine e că va rămane Peteleu. Pe perioada contractului cu Petrolul, nu mai exercit meseria de impresar”;

Primăria, fără lojă și fără bilete pe ochi frumoși

Ene: ”Obiectivul pentru sezonul viitor e play-off-ul! Dacă nu reușim să-l atingem, va fi foarte greu sa evitam falimentul. Primaria nu va mai avea nici lojă și nici bilete pe degeaba. S-a făcut solicitare la SGU, să scadă chiria de la 13.500 de euro la 11.700 de euro pe meci. Răspunsul a fost negativ”.

Lista de achziții a Petrolului. Detalii, AICI.