Gruparea, care pleacă de la zero, va evolua în campionatul județean Prahova, Liga a IV-a, competiție care începe în două săptămâni. Tavi Grigore se ocupă de lot, Cristi Vlad încearcă să grăbească lucrurile astfel încât noul Petrolul să poată beneficia de arena orașului, Ilie Oană: ”Tocmai am făcut o adresă la Primărie, prin care solicităm să primim dreptul de a utilizat marca, sigla, culorile, celelate însemne, plus dreptul de a utiliza stadionul și un spațiu pentru birouri. Sperăm ca vineri, în Consiliul Local, să se ia în discuție și cererea noastră”.

DSCN1832

Echipa caută oameni de afaceri, sponsori, oameni de bine, care să ajute financiar clubul aflat la început. În acest scop, cei care doresc să facă donații au la dispoziție un cont.

DSCN1834

100 de euro, din 500, de la familia Dridea

Mircea Dridea, cel care a pus la dispoziție Certificatul de Identitate Sportivă Petrolul 52, visează la o academie de fotbal la Ploiești. El este cel care s-a oferit primul să cotizeze 100 de euro pe lună, ”din 500 de euro, cât însumează pensia mea și a soției”. Pentru liga a patra, 100 de oameni ca ”nea Mircea” ar fi de ajuns. ”Nu vom avea buget de 350.000 de euro, cum s-a scris, cu 120.000 ne descurcăm”, a afirmat Tavi Grigore, cel care are lotul de jucători schițat: ”Vor fi 8-9 juniori din cei rămași la noi, plus jucători cu experiență din județ. Sper să beneficiem de înțelegerea colegelor de întrecere, mai ales că, anul trecut, nimeni nu a promovat în al treilea eșalon”.

CRIZĂ LA RCA. Răspunsul Euroins după ce Consiliul ASF a votat în unanimitate că fac raportări paralele și e caz de Parchet: „Nu avem cunoștință. Vom coopera pe deplin cu autoritățile”
Recomandări
CRIZĂ LA RCA. Răspunsul Euroins după ce Consiliul ASF a votat în unanimitate că fac raportări paralele și e caz de Parchet: „Nu avem cunoștință. Vom coopera pe deplin cu autoritățile”

DSCN1826Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”A fost ca un deces în familie”