Mergi direct la conținut »
O atletă și-a rupt piciorul, dar n-a ținut cont de durere și a terminat cursa în genunchi! Dacă renunța, echipa ei era eliminată
Ştiri Libertatea > Ştiri

O atletă și-a rupt piciorul, dar n-a ținut cont de durere și a terminat cursa în genunchi! Dacă renunța, echipa ei era eliminată

O atletă în vârstă de 19 ani din Japonia a dat o superbă dovadă de devotament față de propria echipă. Rei Iida și-a rupt piciorul cu 200 de metri înainte de finișul cursei de la Nagoya.

Fata s-a pus în genunchi și a continuat cursa. Nimeni n-a mai fost interesat de rezultatele cursei, iar publicul a aclamat-o cu fiecare metru pe care-l făcea spre linia de sosire.

Va sta patru luni

Ea plângea, urla de durere și lăsa inclusiv dâre de sânge pe pistă, dar n-a renunțat. Când a terminat, a fost urcată direct în ambulanță și a fost transportată la spital, unde a fost operată. 

Perioada de recuperare va fi de patru luni, dar incredibila ei dovadă de devotament nu va fi uitată, probabil, mult timp de aici înainte.

Organizatorii cursei au fost criticați că au lăsat-o pe Iida Rei să se chinuie, dar s-au apărat spunând că n-au putut contacta șefii grupării pe care o reprezenta fata decât când aceasta era la câțiva metri de linia de sosire.


VIDEO / Efect post-referendum: „Sexgate” la Titu. Homosexualitatea, noua armă în luptele politice

Close
Închide
  Close